Pregame: Ιωνικός Ν.Φ.- Φίλιππος Βέροιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Ιωνικός Ν.Φ.- Φίλιππος Βέροιας


Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας, στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Handball Premier. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι προέρχονται από την ήττα στη Δράμα, βρίσκονται στην δέκατη θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς και απολογισμό τρεις νίκες και επτά ήττες. Από την αυριανή (22/12, 13:00) αναμέτρηση, θα απουσιάσουν οι Διονύσης Παπαπούλιος και Γιώργος Χελιώτης. Ο παίκτης του Ιωνικού, Βασίλης Λιόλιος δήλωσε στην ιστοσελίδα μας:

"Είναι πολύ ωραίο που θα συναντηθούν ξανά μετά από αρκετό καιρό δύο από της ιστορικότερες ομάδες του ελληνικού χάντμπολ και επίσης το γεγονός ότι το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά . Από την μεριά μας στον αγώνα πρέπει να μπούμε εκατό τοις εκατό συγκέντρωμενοι και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Σκοπός είναι να πάρουμε το αποτέλεσμα που θελουμε, που είναι η νίκη και να κλείσουμε θετικά τον πρώτο γύρο και την χρόνια."

Ο Φίλιππος Βέροιας ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική στην έδρα του από τον Διομήδη Άργους, και αύριο (22/12), θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Handball Premier. Η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με έναν βαθμό. Ο παίκτης του Φιλίππου, Νίκος Νικολαΐδης ανέφερε στο greekhandball.com:

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θεωρώ πως αν έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας, ίσως καταφέρουμε να κερδίσουμε."

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι ΕΡΤ SPORTS στις 13:00 και φυσικά το greekhandball.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξή της.

No comments