Pregame: Ολυμπιακός - Φίλιππος Βέροιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Ολυμπιακός - Φίλιππος Βέροιας



Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (01/12, 16:00), στο «Μελίνα Μερκούρη», τον Φίλιππο Βέροιας, στο πλαίσιο των νοκ άουτ αγώνων των «16» του Κυπέλλου Ανδρών. Οι Πειραιώτες έχουν κατακτήσει τον τίτλο τις δύο τελευταίες σεζόν και οπωσδήποτε είναι το φαβορί της αναμέτρησης.
Ο αθλητής του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, υπογράμμισε στο olympiacossfp.gr: «Έχουμε κατακτήσει το Κύπελλο ήδη δύο φορές και στόχος μας είναι να υπερασπιστούμε τον τίτλο. Θα παρουσιαστούμε σοβαροί, ούτως ώστε να επικρατήσουμε του Φιλίππου Βέροιας και να πάρουμε, έτσι, την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι ένα ματς νοκ άουτ και τέτοια παιχνίδια πάντα κρύβουν παγίδες, οπότε πρέπει να δείξουμε την κατάλληλη προσοχή».
Από τους Ερυθρολεύκους θα απουσιάσουν οι τραυματίες Σανίκης, Τσίλης, Καβάρτσκι.
Από την άλλη, ο παίκτης του Φιλίππου Βέροιας, Βασίλης Φιλόσογλου, σχολίασε στο greekhandball.com: «Είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον επί δυο χρόνια νταμπλούχο Ελλάδας, Ολυμπιακό. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται».
Διαθέσιμοι για την ομάδα της Βέροιας, που ταξιδεύει με 12 παίκτες, δεν είναι οι Παπαδόπουλος Στ., Παπαδόπουλος Αχ., Πατραμάνης, Παντελίδης, Δάσκαλος, Τζωρτζίνης, Στανκίδης.

No comments