Pregame: Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic - Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic - Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή



Παιχνίδι μεταξύ ομάδων διαφορετικού επιπέδου είναι αυτό ανάμεσα στον Άρη Νικαίας Olympic Diagnostic και στον Ολυμπιακό. Ο πρώτος φιλοξενεί αύριο (07/12, 18:45) τους Ερυθρόλευκους, προσδοκώντας να ζυγίσει τις δυνάμεις του ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων, ενώ οι Πειραιώτες φιλοδοξούν, βεβαίως, σε μία άνετη επικράτηση.
Ο παίκτης του Άρη Νικαίας Olympic Diagnostic, Γιάννης Γρηγοράκης, σχολίασε στο greekhandball.com: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι μεταξύ ομάδων με εντελώς διαφορετικούς στόχους. Θα προσπαθήσουμε, ώστε να κρατήσουμε θετικά στοιχεία από αυτή την αναμέτρηση, ενώ παράλληλα θα δούμε σε ποιόν βαθμό μπορούμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, αλλά και για πόσο χρονικό διάστημα. Ουσιαστικά, ετοιμαζόμαστε για τα ματς, στα οποία θέλουμε να συγκεντρώσουμε βαθμούς και ο αγώνας με τον Ολυμπιακό αποτελεί ένα τεστ ενόψει αυτών. Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σ' έναν πολύ καλύτερο αντίπαλο και θα δούμε, επίσης, αν μπορούμε να αντέξουμε στον ρυθμό του».
Η ομάδα του Τάκη Μελετάκου θα στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματιών, Αθανασίου, Χαραλάμπους.
Από την άλλη, ο αθλητής των Ερυθρολεύκων, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, σχολίασε στο olympiacossfp.gr: «Είναι ένα ματς, πριν από το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο οποίο θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας. Ξέρουμε ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας σε σχέση με τον Άρη Νικαίας, όμως πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού και να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο όσα έχουμε δουλέψει, ενόψει του ντέρμπι. Θέλουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς της νίκης, για να έχουμε μπροστά μας την προετοιμασία του αγώνα με την ΑΕΚ».
Τραυματίας είναι o Τσίλης.

No comments