Pregame: Φαίακας Κέρκυρας - Αερωπός Έδεσσας ManDynamic - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Φαίακας Κέρκυρας - Αερωπός Έδεσσας ManDynamic



Ο Φαίακας Κέρκυρας υποδέχεται αύριο (21/12, 18:00) τον Αερωπό Έδεσσας ManDynamic, με σκοπό να... ρεφάρει, έπειτα από τα συνεχή, τελευταία, αρνητικά αποτελέσματα (σ.σ. 3 διαδοχικές ήττες στο Πρωτάθλημα, αποκλεισμός στο Κύπελλο). Από την άλλη, η ομάδα της Έδεσσας προέρχεται από εντός έδρας νίκη με αντίπαλο τον Δούκα.
Ο παίκτης των Φαιάκων, Δημήτρης Δελλής, σχολίασε στο greekhandball.com: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλός μας έχει υψηλή δυναμική και συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία των ανδρών εδώ και πολλά χρόνια. Την τρέχουσα σεζόν έχει δείξει ότι διαθέτει πολύ καλό σύνολο. Εμείς θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν, για να επιστρέψουμε στις νίκες και θεωρώ πως με την θέληση που δείχνουμε, το πάθος και την αγωνιστικότητα, αυτό μπορεί να συμβεί».
Απών για τους νησιώτες θα είναι μονάχα ο τραυματίας, Τσαμουρίδης.
Από την άλλη, ο αθλητής του Αερωπού, Στέλιος Δημάκης, ανέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα δυνατή, στην έδρα της και ξέρουμε ότι ο κόσμος θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα, που δεν συναντάς σε πολλά γήπεδα. Πρέπει να μείνουμε πιστοί σε αυτό που σχεδιάσαμε και να τα δώσουμε όλα, για να κλείσει καλά η χρονιά. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στη συγκέντρωση, που θα έχουμε και στην άμυνα, που θα παίξει τον πιο σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού».
Διαθέσιμος δεν θα είναι ο Τζουβάρας Φ., εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς επίσης και ο Τζουβάρας Π., επίσης για επαγγελματικούς λόγους. Mικρές πιθανότητες, ώστε να αγωνιστεί, συγκεντρώνει, λόγω τραυματισμού, ο Μαυροδουλάκης.

No comments