Pregame: ΑΣΕ Δούκα- Δράμα Bianco Monte - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΑΣΕ Δούκα- Δράμα Bianco Monte

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Handball Premier ολοκληρώνεται με την ενδέκατη αγωνιστική και ο Δούκας θα υποδεχτεί αύριο (21/12, 17:00) την Δράμα. Οι γηπεδούχοι μετράνε έξι διαδοχικές ήττες (πέντε στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο), επομένως η αυριανή αναμέτρηση αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για βαθμολογική και ψυχολογική ανάκαμψη. Τα "Εκαπαιδευτήρια", τα οποία αύριο (21/12) θα παραταχθούν χωρίς απουσίες, βρίσκονται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς και απολογισμό τρεις νίκες, μια ισοπαλία και έξι ήττες. Ο παίκτης του Δούκα, Νίκος Κρητικός είπε στο greekhandball.com για την επερχόμενη αναμέτρηση:

"Σίγουρα θα ειναι δύσκολο το γεγονός ότι το παιχνίδι με την Δράμα θα ειναι το τρίτο συνεχόμενο  μεσα σε λίγες μέρες, ειδικά αν αναλογιστούμε τα προβλήματα μικροτραυματισμών που ταλαιπωρούν κάποια παιδιά. Απο την πλευρά μας δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για απώλεια βαθμών. Θέλουμε την νίκη για να κλείσουμε με καλό τρόπο τη χρονιά και να ανασυνταχθούμε ενόψει της συνέχειας."

Η Δράμα προέρχεται από την εντός έδρας νίκη κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Η αποστολή της ομάδας είναι δύσκολη, ωστόσο το σύνολο του Σάκη Βαλαβάνη, έχει δείξει κατά τη φετινή αγωνιστική σεζόν ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια. Οι Δραμινοί είναι έβδομοι στη βαθμολογία, με εννιά βαθμούς και απολογισμό τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Στον αυριανό (21/12) αγώνα, η ομάδα θα παραταχθεί πλήρης. Ο Ευγένης Τουνγκελίδης δήλωσε στην ιστοσελίδα μας:

"Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς σε μια πολύ δύσκολη έδρα, όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Δούκα. Γνωρίζουμε ότι έχει ένα σερί ηττών αλλά αυτό μας προβληματίζει περισσότερο. Δουλέψαμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα.Σίγουρα περιμένουμε έναν άλλον Δούκα που θα μπει στο γήπεδο για να διεκδικήσει τους δύο βαθμούς. Εμείς από πλευρά μας ερχόμαστε από μια σημαντική νίκη, την οποία ξεχάσαμε ήδη και θα κατέβουμε για να δώσουμε το εκατό τοις εκατό, για να πάρουμε βαθμό η βαθμούς, οι οποίοι είναι πολύτιμοι. Το παιχνίδι πιστεύω θα κριθεί στην άμυνα και οποία ομάδα κάνει τα περισσότερα φάουλ θα είναι κοντά στο να πετύχει την νίκη."

No comments