Οι δηλώσεις των Τσάτσα και Συγγάρη στο greekhandball - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι δηλώσεις των Τσάτσα και Συγγάρη στο greekhandball


Οι παίκτες του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, Σοφοκλής Τσάτσας και Θάνος Συγγάρης, με δηλώσεις που παραχώρησαν στο greekhandball.com, στάθηκαν στην ανωτερότητα της ΑΕΚ, αλλά και στο επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας τους κόντρα στον Δούκα. Τα όσα ανέφεραν:

Τσάτσας: "Σήμερα (σ.σ. 1/12) αντιμετωπίσαμε την ΑΕΚ ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ήμασταν κουρασμένοι από το μεσοβδόμαδο ταξίδι αλλά το παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Δυστυχώς χάσαμε αλλά συνεχίζουμε για το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε το Σάββατο (σ.σ.7/12)."

Συγγάρης: "Αρχικά συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ και καλή συνέχεια στον θεσμό του Κυπέλλου. Εμείς στο σημερινό (σ.σ. 1/12) παιχνίδι είχαμε σαν στόχο να διατηρήσουμε έναν καλό ρυθμό και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τα επόμενα τρία παιχνίδια μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, στις δύο καλύτερες του πρωταθλήματος. Θέλαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε από την εμφάνισή μας. Σιγά σιγά προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον Δούκα στην έδρα μας και θέλουμε τους δύο βαθμούς".

No comments