Αναπτυξιακό τουρνουά Duke 2020: Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναπτυξιακό τουρνουά Duke 2020: Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν


Το διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά του Δούκα, «Duke 2020», θα πραγματοποιηθεί από τις 27 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Σαΐτη. Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν οι ηλικακές κατηγορίες Παίδων και Παμπαίδων Α΄.

Στην κατηγορία Παίδων θα πάρουν μέρος οι: Μαξιμίρ, Δούκας, Άρης Νίκαιας, Ασπίδα Αγίων Αναργύρων και Άνοιξη.


Στην κατηγορία Παμπαίδων Α’: Δούκας, δύο ομάδες του Άρη Νικαίας,ΑΕΚ, Ιωνικός Ν.Φ. και Άνοιξη.


Η ανακοίνωση της ομάδας του Δούκα:

"Ένα τετραήμερο γεμάτο αγώνες και αθλητικές στιγμές περιμένει τις ομάδες που θα λάβουν μέρος και φέτος στο «Duke 2020», το οποίο θα διοργανωθεί από τις 27 έως και τις 30 Δεκεμβρίου 2019.

Πρόκειται για ένα τουρνουά το οποίο πλέον έχει γίνει θεσμός για τον Σύλλογο μας και φέτος έχει την ιδιαιτερότητα ότι είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Σαΐτη που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, τον περασμένο Νοέμβριο.

Οι προετοιμασίες του τουρνουά συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς με τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής να έχουν «κλειδώσει» τις φετινές συμμετοχές και πλέον αθλητές και προπονητές μετρούν αντίστροφα για το χαντμπολικό γεγονός των Χριστουγέννων.

Φέτος, οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς και οι κατηγορίες που επιλέχθηκαν είναι οι Παίδων και Παμπαίδων Α’.

ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΜΑΞΙΜΙΡ

Η Κροατική υπερδύναμη του χάντμπολ στην κατηγορία παίδων, Μαξιμίρ αναμένεται και φέτος να αφήσει το στίγμα της στο “Duke”. Έρχεται στην Αθήνα με όλα της τα «αστέρια» και σίγουρα θα δώσει λάμψη ανεβάζοντας το αγωνιστικό επίπεδο του τουρνουά. Πρόκειται άλλωστε για μια ομάδα η οποία κυριαρχεί αγωνιστικά στη χώρα της και θεωρείται ότι έχει στη σύνθεση της ταλαντούχους αθλητές.


ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Στην κατηγορία Παίδων λοιπόν, εκτός από τη Μαξιμίρ και τον οικοδεσπότη Δούκα θα συμμετάσχει ο Άρης Νίκαιας, η Ασπίδα Αγίων Αναργύρων και η Άνοιξη.

Στην κατηγορία Παμπαίδων Α’, ο Δούκας θα υποδεχτεί στο Δαΐς δύο ομάδες του Άρη Νικαίας ενώ την εξάδα συμπληρώνουν οι ΑΕΚ, Ιωνικός Ν.Φ. και Άνοιξη.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των αγώνων."

No comments