Χόρεψε όλη η Αξιούπολη μαζί με τον Αλέξανδρο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χόρεψε όλη η Αξιούπολη μαζί με τον Αλέξανδρο







Απόλυτα πετυχημένος ήταν ο χριστουγεννιάτικος χορός του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης, από όπου και το φωτορεπορτάζ αλλά και η τοποθέτηση των εκπροσώπων του συλλόγου που εδρεύει στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς : 
΄΄Οι βάσεις είχαν μπει από τα προηγούμενα χρόνια, το φετινό όμως ηταν πραγματικά εκτόξευση. Πόσα ευχαριστώ μπορούμε να σας πούμε, πόση συγκίνηση μας προσφέρει αυτή η στήριξη, πόσο περήφανοι και τυχεροί είμαστε που σας έχουμε κοντά μας.
Οταν γεμίζεις έναν πολυχώρο όπως το Μαξίμ κάνοντας sold out τότε δεν υπάρχουν πολλά για να πεις. Αυτή η εκπληκτική και πρωτοφανής σε τέτοια μεγέθη στήριξη ξεπερνά καθε προσδοκία μας ανεβάζοντας παράλληλα τον πήχη ακόμα ψηλότερα για όλους μας, διότι τι άλλο μπορείς να ζητήσεις από μια τέτοια βραδιά γεμάτη χαρούμενα πρόσωπα , δώρα, χορό,τραγούδι και συνθήματα από τον κόσμο για την ομάδα μας.
Αυτός ο σύλλογος είναι ξεκάθαρο ότι πλέον αλλάζει επίπεδο κι αυτό οφείλεται σε όλους εσάς, άλλωστε όπως σας λέμε συνεχώς Δυναμώνουμε Μαζί....
 Πολύ σημαντική και τιμή για εμάς η παρουσία του Δημάρχου Παιονίας Σιωνιδη Κωνσταντίνου, του αντιδημαρχου Γεωργιτσαρου Γιώργου καθώς και των δημοτικών συμβούλων Ελευθεριάδη Πλούταρχου και Λιακοπουλου Ελένης, με αναφορά μάλιστα του Δημάρχου στην ομιλία του για συνεχή στήριξη των τμημάτων μας.
Θερμές ευχαριστίες σε όλους μας τους χορηγούς που συνεχίζουν ακόμα πιο δυνατά να είναι δίπλα μας, πολλά ευχαριστώ στο κέντρο Μαξίμ για την άψογη συνεργασία και τέλος σε όλους εσάς που δίνετε την πνοή συνεχώς σε αυτόν τον σύλλογο και σ εμάς ώστε να συνεχίζουμε ακόμα δυνατότερα γι' ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
 Ευχόμαστε σε όλους σας καλό κι ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία πάνω απ όλα, επόμενο ραντεβού στα γήπεδα. Ευχαριστούμε από καρδιάς!!΄΄

No comments