Τούτσης: «Όταν δεν μπορείς να νικήσεις, καλύτερα να μην χάσεις...» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τούτσης: «Όταν δεν μπορείς να νικήσεις, καλύτερα να μην χάσεις...»




Γλυκόπικρη γεύση αφήνει η ισοπαλία (25-25), απέναντι στον Ζαφειράκη Νάουσας, στον τεχνικό της ΧΑΝΘ, Κώστα Τούτση, ο οποίος σχολίασε στο greekhandball.com: «Ξεκινήσαμε αρκετά καλά το παιχνίδι. Είχαμε στοχεύσει στο πώς θα παίξουμε αμυντικά και επιθετικά, αποκτήσαμε διαφορά τεσσάρων τερμάτων, η οποία ήταν σημαντική. Τα τελευταία δέκα λεπτά, όμως, του πρώτου μισαώρου, δεν εξελίχθηκαν, όπως θα θέλαμε, καθώς χάσαμε την συγκέντρωσή μας και δώσαμε το δικαίωμα στον Ζαφειράκη να προηγηθεί με δύο τέρματα. Είπα στους παίκτες μου ότι η έκβαση του αγώνα εξαρτιόταν από εμάς. Είχαμε «βαρύνει» ψυχολογικά, η διαχείριση δεν ήταν εύκολη.
Παρ' όλα αυτά, βρεθήκαμε με δύο τέρματα μπροστά, στο 50ο λεπτό και φάνηκε πως θα παίρναμε το παιχνίδι με το έναν ή τον άλλον τρόπο. Η άμυνα του Ζαφειράκη ήταν λίγο ιδιαίτερη, αν και πιεστική. Εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε αυτό το γεγονός, κάναμε λάθη, δώσαμε μπάλες. Όμως, στο τέλος, προχωρήσαμε σε μία ορθολογική επίθεση και ευτυχήσαμε να πετύχουμε το γκολ της ισοφάρισης.
Το παιχνίδι μού αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Πιστεύω, πάντως, ότι όταν ένα ματς δεν μπορείς να το κερδίσεις, καλύτερα να μην το χάσεις. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια, προσπαθούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις της ομάδας. Θα πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω. Η ομάδα που θα έχει το πιο σταθερό προφίλ και θα είναι καλύτερα προετοιμασμένη, θα πετύχει, τελικά, τον στόχο της».

No comments