Ευχαριστήρια συνάντηση από τον Δούκα με τους χορηγούς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ευχαριστήρια συνάντηση από τον Δούκα με τους χορηγούς



Μια βραδιά αφιερωμένη στους χορηγούς του Δούκα ήταν η χθεσινή (18/12). Οι υπεύθυνοι της ομάδας κάλεσαν τους επιχειρηματίες, που στέκονται στο πλευρό του σωματείου, στο μαγαζί, «The Dalliance House», στην Κηφισιά, ώστε να τους εκφράσουν με αυτό τον τρόπο τις ευχαριστίες τους, αλλά και τούς δώσουν την δυνατότητα να γνωριστούν μεταξύ τους.


Ο Δούκας αναφέρει στο δελτίο Τύπου του, μεταξύ άλλων: « (…) Η στήριξή τους (σ.σ. των χορηγών) είναι, άλλωστε, πολύτιμη και βοηθάει τον ΑΣΕΔ να συνεχίζει να επενδύει σε όλα τα επίπεδα και να εξελίσσεται.
Τους εκλεκτούς καλεσμένους υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του ΑΣΕΔ, Κωστής Δούκας, τα μέλη της διοίκησης και οι γενικοί αρχηγοί των τμημάτων και παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των εταιριών A&G, Wurth, Vassileiou, Cosmote, BP, BULL’S EYE, CACAYIAS, Marley, IMAGIN, GSA, και SAMSUNG.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Γενική Διευθύντρια των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, κα Ελένη Δούκα και οι εκπρόσωποι των Εκπαιδευτηρίων, Θωμάς Αγγελόπουλος, Αντώνης Ψύρης, Πάνος Δότσιος, Τέρρυ Ραΐση, Λεωνίδας Κοτσιφάκος. Παραβρέθηκαν επίσης γονείς των Εκπαιδευτηρίων Δούκα που στηρίζουν την προσπάθεια του Συλλόγου.
Το κλίμα ήταν υπέροχο, η ατμόσφαιρα γιορτινή και όλοι φυσικά ανανέωσαν το ραντεβού τους στα γήπεδα, για να συνεχίσουν να υποστηρίζουν έμπρακτα τις ομάδες μας».

No comments