Μπράβο στον Απόλλωνα Σταυρούπολης ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπράβο στον Απόλλωνα Σταυρούπολης !





Η ανάρτηση του Απόλλωνα Σταυρούπολης στα social media για τον αγώνα όπου έχασε από την Προσοτσάνη, στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Ανδρών, μας αρέσει και θεωρούμε ότι έχει όμορφα μηνύματα, στην κατεύθυνση που μας αρέσει, για το κοινό καλό.
Εδώ είμαστε να επιβραβεύσουμε, ότι με βάση την κρίση μας ( γιατί απόλυτη αντικειμενικότητα δεν υπάρχει στην ανθρώπινη άποψη, παρά  μόνο σκόπιμη και διάφανη ή όχι προσέγγιση ενός θέματος ), είναι χρήσιμο. 
Μακάρι να βρεί ώρες προπόνησης ( και ) ο Απόλλων Σταυρούπολης, που κάνει μεγάλο αγώνα από το 1995, σε περιβάλλον όχι εύκολο :


''   Β' Εθνική Ανδρών
Προσοτσάνη - ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης 36-32

Η νεανική ομάδα της όμορφης κωμόπολης της Δράμας μέσα σε λίγα χρόνια από την ίδρυση της (2000) έχει καταφέρει ένα μικρό θαύμα.
Η γυναικεία ομάδα της βρίσκεται στην Α1 εθνική κατηγορία και η ανδρική φιγουράρει στη πρώτη θέση της Β' Εθνικής.
Η παρουσία της Προσοτσάνης στις τελικές φάσεις των ηλικιακών πρωταθλημάτων αδιάκοπη κάθε χρόνο.
Πέρα από το μεράκι και την υπέροχη δουλειά των ανθρώπων της ομάδας, απίστευτα σημαντική είναι η ύπαρξη δύο κλειστών γυμναστηρίων στην περιοχή, με την μερίδα του λέοντος να δίνεται στο ομορφότερο άθλημα σάλας.
Καταντάει σχεδόν ..."unfair" όταν ο ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης με έτος ίδρυσης το 1995, που έχει μόλις μία ώρα προπόνησης, για το ανδρικό τμήμα του την εβδομάδα, αντιμετωπίζει ομάδες με φυσιολογικές συνθήκες προπόνησης.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Προσοτσάνης και πολλά μπράβο στους άνδρες μας που χτύπησαν στα ίσια μια πραγματικά καλή ομάδα!!!  ''  

No comments