Οι επίμαχες φάσεις στο φινάλε του Δούκας- Διομήδης Άργους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι επίμαχες φάσεις στο φινάλε του Δούκας- Διομήδης Άργους


Ο Διομήδης Άργους επικράτησε προχθές (18/12) του Δούκα, στα πλαίσια της φάσης των "8" του Κυπέλλου Ανδρών, ωστόσο η ομάδα των "Εκπαιδευτηρίων" έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία (θυμηθείτε την ανακοίνωση διαμαρτυρίας εδώ).
Σε συνέχεια των όσω διαδραματίστηκαν, ο Δούκας ανάρτησε βίντεο με τις επίμαχες φάσες του τελευταίου λεπτού, στον λογαριασμό της ομάδας στο facebook.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται:
"Το παιχνίδι μύριζε «μπαρούτι» από το ξεκίνημα του. Στο δεύτερο ημίχρονο τα δίλεπτα για τον ΑΣΕ Δούκα διαδέχτηκαν το ένα το άλλο ενώ αποκορύφωμα ήταν τα τελευταία 15 δευτερόλεπτα του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 22-22. Οι διαιτητές στην τελευταία επίθεση του Δούκα δεν έδωσαν δίλεπτο σε παίκτη του Διομήδη που έσπρωξε τον Ντούνη στον αέρα με το σουτ να καταλήγει στο δοκάρι ενώ στη συνέχεια ήρθε και το προκλητικό σφύριγμα – φάουλ υπερ των φιλοξενούμενων, 3 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο παρατηρητής του αγώνας πήρε τάιμ, σταμάτησε τη ροή του αγώνα χωρίς όμως να καταλογιστεί κάποια ποινή για διαμαρτυρία αφού έπειτα από μια σύντομη κουβέντα με τους διαιτητές, το ματς συνεχίστηκε. Όλα αυτά… στο βίντεο που ακολουθεί.
Τα συμπεράσματα δικά σας…."

Ακολουθεί το βίντεο:

No comments