Pregame: Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic - ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic - ΠΑΟΚ



Έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία, έπειτα από το μεγάλο «διπλό» (31-34) επί της Πυλαίας, ο Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic φιλοξενεί αύριο (21/12, 18:00) τον ΠΑΟΚ, που προέρχεται από εντός έδρας νίκη με αντίπαλο τον Φαίακα Κέρκυρας για το Πρωτάθλημα, ενώ χθες (19/12) αποκλείστηκε από τον θεσμό του Κυπέλλου, από την ΑΕΚ.
Ο παίκτης του Άρη, Γιάννης Ταουσάνης, δήλωσε στο greekhandball.com: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έρχεται το Σάββατο (21/12) με σημαντικές ελλείψεις, αλλά σίγουρα παραμένει το φαβορί. Εμείς προερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Πυλαία, που μάς δίνει ψυχολογία για την συνέχεια, χωρίς βέβαια να μας ημερεύει. Μένοντας συγκεντρωμένοι στο πλάνο και αντιμετωπίζοντας κάθε φάση σαν να είναι η τελευταία, θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για ένα θετικό αποτέλεσμα».
Αμφίβολος, για την ομάδα της Νίκαιας, είναι ο Αθανασίου, λόγω τραυματισμού.
Από την άλλη, ο αθλητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Παπαβασίλης, υπογράμμισε στην ιστοσελίδα μας: «Είναι το τρίτο σε σειρά παιχνίδι, που παίζουμε σε μια εβδομάδα και επιπλέον μεσολαβεί το ταξίδι. Αυτό κάνει το ματς ακόμα πιο δύσκολο. Πρόκειται για μία εκτός έδρας αναμέτρηση, στην οποία πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο κιόλας λεπτό. Κατεβαίνουμε στην Αθήνα προετοιμασμένοι, ερχόμενοι από θετικά διαδοχικά αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα, πράγμα το οποίο πιστεύω πως θα συμβάλλει, ούτως ώστε να πάρουμε το παιχνίδι κλείνοντας τον πρώτο γύρο και το 2019».
Ο τεχνικός, Αλέξης Παπαβασίλης, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες, Ιωαννίδη, Πετρίδη, Κεσίδη, Τσεσμετζίδη, καθώς και τον Αποστόλου, που θα προφυλαχθεί, αφού δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμος.

No comments