Συνάντηση κουμπάρων στα Βριλήσσια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνάντηση κουμπάρων στα Βριλήσσια


(Οι δύο κουμπάροι, Ευγένης Κουλούρης στα αριστερά και Ανδρέας Λέκκας στα δεξιά της φωτογραφίας)


Ανδρέας Λέκκας και Ευγένης Κουλούρης τέθηκαν αντιμέτωποι σήμερα (1/12) στο παιχνίδι Βριλήσσια- Φαίακας Κέρκυρας, στα πλαίσια του Κυπέλλου Ανδρών. O Λέκκας (αγωνίζεται με τη φανέλα των Βριλησσίων) και ο Κουλούρης (Φαίακας Κέρκυρας) είναι κουμπάροι και η λήξη της αναμέτρησης βρήκε νικητή τον δεύτερο. Οι δύο παίκτες, μίλησαν για το παιχνίδι στο greekhandball.com για τον αγώνα. Τα όσα είπαν:

Λέκκας: "Σαφώς και παίζαμε με μια πολύ καλύτερη ομάδα, τον Φαίακα Κέρκυρας. Είναι η ομάδα της καρδιάς μου, στην οποία ξεκίνησα να παίζω χάντμπολ. Είναι κάτι το ιδιαίτερο για εμένα ότι έπαιξα σαν αντίπαλος.Όσον αφορά το παιχνίδι, δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε. Για ένα ημίχρονο προσπαθήσαμε πολύ, αλλά δεν είχαμε αλλαγές και μας έλειπαν παίκτες. Ο Φαίακας Κέρκυρας προκρίθηκε δίκαια και ελπίζω να τα πάει καλά στη συνέχεια της χρονιάς. Όσον αφορά εμάς, το σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς. "

Κουλούρης: "Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς και νομίζω ότι το αντιμετωπίσαμε με την σοβαρότητα που έπρεπε. Θέλουμε να προχωρήσουμε στον θεσμό του Κυπέλλου, και σήμερα (σ.σ. 1/12) μας δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα σε άμυνα και επίθεση. Ο αντίπαλος μας βοήθησε σε αυτό γιατί ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά των Βριλησσίων. Προχωράμε και με το καλό να επιστρέψουν οι τραυματίες συμπαίκτες μου. Ακολουθούν τρία κρίσιμα παιχνίδια μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων".

Τέλος, δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην μεταξύ τους ιδιαίτερη... μονομαχία.

Λέκκας: "Ευχαριστήθηκα πάρα πολύ το γεγονός ότι έπαιξα εναντίον του κουμπάρου μου. Τον αγαπάω ιδιαίτερα και τον θαυμάζω".

Κουλούρης: "Για τον κουμπάρο μου τον Ανδρέα, έχω να πω ότι έκανε ένα σουτ και μου έβαλε ένα γκολ. Θα δω μήπως τον πάρω του χρόνου στην ομάδα."

No comments