Ο Καναγιέ επέκτεινε με την Μονπελιέ έως την... τριακονταετία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Καναγιέ επέκτεινε με την Μονπελιέ έως την... τριακονταετία



Ο Πατρίς Καναγιέ επέκτεινε την συνεργασία του με την Μονπελιέ έως το 2024 και συνεχίζει να γράφει ιστορία στο χάντμπολ. Ο 58χρονος Γάλλος κόουτς, που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, κάθεται στον πάγκο της ομάδας από το 1994, δηλαδή εδώ και 26 έτη! Πλέον, τού δίνεται η δυνατότητα να συμπληρώσει τρεις δεκαετίες στον σύλλογο, με τον οποίο έχει μεγαλουργήσει, αφού έχει κατακτήσει 14 Πρωταθλήματα, 13 Κύπελλα, 10 Λιγκ Καπ και 2 Τσάμπιονς Λιγκ (σ.σ. τελευταία φορά το 2018).



Στη χθεσινή (17/12) συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της Μονπελιέ, Ζουλιέν Ντελιαρί, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «Ο Πατρίς Καναγιέ είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της δομής μας εδώ και 26 χρόνια. Πάντα ήταν πολύ επιτυχημένος και είναι μέρος της ιστορίας του κλαμπ. Δεν έχει να αποδείξει τίποτα πλέον ως προπονητής. Κοιτάμε το μέλλον. Θέλουμε να κάνουμε την Μονπελιέ μια ομάδα ορόσημο, έχουμε φιλοδοξίες».
Ο ίδιος, ο Καναγιέ, τόνισε: «Τα αφεντικά της ομάδας με εμπιστεύονται. Το πρότζεκτ του συλλόγου και οι φιλοδοξίες του ξεπερνούν τα εθνικά μας σύνορα και είναι αυτά που με ωθούν, ώστε να συνεχίσω την περιπέτειά μου με την Μονπελιέ».

No comments