Η Ελένη Πόταρη σε εκδήλωση αλληλεγγύης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Ελένη Πόταρη σε εκδήλωση αλληλεγγύης


Εκδήλωση, στην οποία διακεκριμένοι αθλητές και προπονητές θα συναντηθούν με Special Olympics αθλητές, θα λάβει χώρα αύριο (11/12), στο Ψυχικό. Σε αυτήν θα παραβρεθεί η πρώην παίκτρια του χάντμπολ, Ελένη Πόταρη, η οποία αγωνιζόταν από το 1991 έως το 2013.
Η 37χρονη, πλέον, Πόταρη, έχει αναδειχθεί τρεις φορές καλύτερη Ελληνίδα παίκτρια, ενώ έχει συμμετάσχει, ακόμα, στους Μεσογειακούς Αγώνες της Τυνησίας (2001) και της Ισπανίας (2005), στους Βαλκανικούς Αγώνες της Τουρκίας (2004, 3η θέση), καθώς επίσης και στην Ολυμπιάδα του 2004, στην χώρα μας. Ξεκίνησε την πορεία της από τον Άρη Νικαίας και έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Νέα Ιωνία, Αναγέννηση Βύρωνα, Καματερό.
«Σε αυτή την εκδήλωση, που διεξάγεται στο πλαίσιο προγράμματος, λαμβάνουν μέρος αθλητές και προπονητές, που έχουν εμπειρία από Ολυμπιάδα», σχολίασε στο greekhandball.com η Πόταρη, η οποία πρόσθεσε, επιπλέον: «Θέλουμε να δώσουμε δύναμη, να προσφέρουμε γέλιο, να μεταφέρουμε μηνύματα, να μιλήσουμε με τα παιδιά, που αντιμετωπίζουν καθημερινά δυσκολίες».

No comments