Αποκλειστικό: Ο Κώστας Τούτσης θα προπονεί, μέχρι νεωτέρας, τους παίκτες του Φιλίππου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποκλειστικό: Ο Κώστας Τούτσης θα προπονεί, μέχρι νεωτέρας, τους παίκτες του Φιλίππου



Ο Κώστας Τούτσης θα είναι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του greekhandball.com, ο τεχνικός, που θα προπονεί του αθλητές του Φιλίππου Βέροιας, έως ότου βρεθεί ο αντικαταστάτης του Κύρου Σαράφη, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα (12/12) την παραίτησή του.
Ο 49χρονος Τούτσης, που καθοδηγεί την ΧΑΝΘ στην Α2 Ανδρών, δέχθηκε, έπειτα από πρόταση που τού έγινε από την διοίκηση του Φιλίππου, να βοηθήσει την ομάδα μέχρι να υπάρξει συμφωνία με διάδοχο του Σαράφη και σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον άλλοτε Βασιλιά του χάντμπολ.
Ο Βεροιώτης, Τούτσης, έχει καθίσει στον πάγκο του Φιλίππου τις σεζόν 2008-09, 2009-10, 2015-16. Έχει υπάρξει, επίσης, προπονητής της γυναικείας ομάδας, αλλά και των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου, επί σειρά ετών. Παρ' όλα αυτά, ο Τούτσης, λόγω των υποχρεώσεών του με την ΧΑΝΘ, υπολογίζεται να γυμνάζει τους παίκτες του Φιλίππου δύο φορές την εβδομάδα.
Άγνωστο παραμένει, προς το παρόν, ποιός θα «κατεβάσει» το σύνολο στο εντός έδρας ματς του Σαββάτου (14/12) με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους. Σημειώνεται πως κανένας από τους προπονητές των αναπτυξιακών δεν έχει, σήμερα (12/12), ενεργή κάρτα προπονητή.
Παράλληλα, στα αγωνιστικά, ο Πατραμάνης, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του greekhandball.com, έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το σωματείο, μετά από το τέλος του πρώτου γύρου, εφόσον η κατάσταση παραμείνει αμετάβλητη.
Ο Φίλιππος, εκτός των άλλων, θα στερηθεί, κατά πάσα πιθανότητα, στο προσεχές ματς με τον Διομήδη, τον Καραγκιοζόπουλο, που όπως όλα δείχνουν υπέστη κάταγμα στη μύτη κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και τον Φιλόσογλου, ο οποίος τραυματίστηκε στην ίδια αναμέτρηση. 

No comments