Το παρασκήνιο του ταξιδιού του Φιλίππου στον Ρέντη για το Κύπελλο, οι... σειρήνες αποχωρήσεων και η ανάγκη χορηγίας για ενίσχυση - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το παρασκήνιο του ταξιδιού του Φιλίππου στον Ρέντη για το Κύπελλο, οι... σειρήνες αποχωρήσεων και η ανάγκη χορηγίας για ενίσχυση




Έχει μάθει, πλέον, στα δύσκολα ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος ταξίδεψε για το ματς Κυπέλλου (01/12) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό με τρία αυτοκίνητα, στα οποία επιβιβάστηκαν 12 αθλητές, καθώς και ο προπονητής της ομάδας, Κύρος Σαράφης.
Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Φίλιππος υποχρεώνεται να μετακινηθεί με ΙΧ και όχι με βανάκι ή πούλμαν, καθώς δεν διατίθενται χρήματα, για να καλυφθούν με αυτούς τους τρόπους, που κοστίζουν περισσότερο, οι διαδρομές της ομάδας. Πριν από το παιχνίδι κόντρα στους Πειραιώτες, είχε εκφραστεί η πεποίθηση πως το σωματείο δεν θα έπρεπε να λάβει μέρος στον αγώνα, για να περιοριστούν τα έξοδα. Κάποιοι, όμως, είχαν αντίθετη άποψη και σε συνδυασμό με το γεγονός πως θα επιβάλλονταν κυρώσεις στην ομάδα, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί το ταξίδι με προορισμό τον Ρέντη, έστω και με ΙΧ, ενώ για την διατροφή των παικτών αγοράστηκαν σάντουιτς.
Παράλληλα, η κατάσταση που επικρατεί στον Φίλιππο φαίνεται ότι έχει οδηγήσει πολλούς στην απογοήτευση και άλλους στην σκέψη αποχώρησης, αφού η αντοχή και η υπομονή δείχνουν να εξαντλούνται. Έτσι, φαίνεται πως συζητιέται από ορισμένους παίκτες να μην συνεχίσουν ως μέλη του Φιλίππου, στον δεύτερο γύρο. Πέρα από την όποια απογοήτευση, πάντως, τίθεται και το ζήτημα των μετακινήσεων για αρκετούς αθλητές, καθώς οι περισσότεροι κατοικούν στη Θεσσαλονίκη και χρειάζονται περίπου 1 ώρα έως την Βέροια και άλλη τόση μέχρι την Θεσσαλονίκη, κάθε φορά που παρουσιάζονται στην προπόνηση.
Όσον αφορά στη χορηγία των 10.000 ευρώ, πριν από σχεδόν 2,5 μήνες, στη μνήμη του «Διογένη Ρούσσου», εκείνη είχε δοθεί για να αποκτηθεί ξένος παίκτης, όμως αυτό δεν έχει συμβεί και ποσό από τα χρήματα έχει εξανεμιστεί για τις απαραίτητες ανάγκες της ομάδας. Τώρα, τουλάχιστον με βάση όσα μεταφέρονται στο τμήμα, γίνεται προσπάθεια για να δοθεί μια νέα χορηγία, από άλλο πρόσωπο, έτσι ώστε να συμπληρωθούν χρήματα από την πρώτη χορηγία και να γίνει μεταγραφή ή μεταγραφές. Σε κάθε περίπτωση, αυτό θα γνωστοποιηθεί σε περίπου έναν μήνα.   
  

No comments