Ρόμπης : ΄΄ Κουράσθηκα πια, όχι άλλους τραυματισμούς ...΄΄ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ρόμπης : ΄΄ Κουράσθηκα πια, όχι άλλους τραυματισμούς ...΄΄


Στον Αερωπό χαίρονται για την νίκη στην Κέρκυρα, σκοτεινιάζουν όμως για τον τραυματισμό του αθλητή της ομάδας τους Πέτρου Κυριακού, που χτύπησε στο γόνατο στο τρίτο λεπτό του αγώνα με τον Φαίακα.
Ο Πρόεδρος του Αερωπού Εδεσσας Μάκης Ρόμπης, φανερά συγκινημένος, έκανε την εξής δήλωση στο greekhandball.com  :
΄΄  Αφιερώνουμε την νίκη στον αθλητή μας Πέτρο Κυριακού που τραυματίσθηκε στο γόνατο σε μία άτυχη στιγμή που μας συγκλόνισε όλους, στο μελανό σημείο του αγώνα, καθώς, τον είδαμε να σπαρταρά με φρικτούς πόνους. Είμαστε δίπλα του και με όλη την δύναμη της ψυχής μου εύχομαι για την νέα χρονιά ΥΓΕΙΑ και όχι άλλους τραυματισμούς, σε εμάς και σε όλες τις ομάδες. Είμαι 11 συνεχόμενα χρόνια δίπλα στον Αερωπό και δεν μπορώ να βλέπω πια άλλους τραυματισμούς αθλητών του χαντμπολ, όλων των ομάδων. Κουράσθηκα...Για το παιχνίδι, μπορώ να πώ ότι ήταν πολύ καλό, έγινε σε θερμή και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, σε γεμάτο γήπεδο όπου είναι χαρά να παίζεις  και πολλά  μπράβο στον Φαίακα για ότι έχει πετύχει. Ο Αερωπός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Είμαι συγκινημένος και πολύ υπερήφανος για την νίκη που κάναμε. Χαρήκαμε από την επιτυχία, αλλά, αυτοί οι τραυματισμοί, είτε αντιπάλου είτε δικού μου παίκτη, με στεναχωρούν βαθύτατα. Ευχαριστώ τον χορηγό μας ManDynamic γιατί χωρίς αυτόν, δεν θα είμαστε εδώ και αφιερώνουμε και σε αυτόν την νίκη΄΄.
Ο Κυριακού θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις την Κυριακή.
Ολοι όσοι έχουμε ζήσει στο σπίτι ή στην ομάδα που υπηρετούμε τον πόνο του τραυματισμού, ειδικά στο γόνατο, μα και όλοι οι άνθρωποι που αγαπούν τον αθλητισμό, ευχόμαστε να μάθουμε καλά νέα για τον Πετράκη....

No comments