Ζεσταίνει την ( παγωμένη από αύριο ) Κοζάνη η Εθνική Ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ζεσταίνει την ( παγωμένη από αύριο ) Κοζάνη η Εθνική Ανδρών




Στο πλαίσιο του, αναμενόμενου από αύριο κύματος κακοκαιρίας, το θερμόμετρο την Παρασκευή στην Κοζάνη προβλέπεται ότι δεν θα ξεπεράσει τους 4 βαθμούς Κελσίου πάνω από το μηδέν ( με μικρότερη θερμοκρασία τους -5 ) όμως, η παρουσία της Εθνικής Ανδρών Χαντμπολ στην, πάντα φιλόξενη για τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα ( και όχι μόνον ), πόλη αναμένεται ότι θα ζεστάνει την ατμόσφαιρα.
Την Παρασκευή λοιπόν αρχίζει στην Κοζάνη η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2021 με αντιπάλους την Φινλανδία (2,5/1), την Κύπρο (8/1) και το Ισραήλ (11/1).
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Αρβανίτης θα έχει στη διάθεση του τους εξής 19 παίκτες :
Μυλωνάς, Κεδέρης, Δομπρής, Νικολαϊδης, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζής (ΑΕΚ), Τσίλης, Τζηράς, Αραπακόπουλος, Λιάπης, Καραμπουρνιώτης, Κανδύλας, Μάλλιος, Μούγιτς (Ολυμπιακός), Καλόμοιρος (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Ηλιόπουλος (Νορντχάιμ- Γερμανία), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο), Πασσιάς (Σβερίν- Γερμανία), Κοτανίδης (Θιουδάδ Ρεάλ- Ισπανία).
Οι 4 διεθνείς μας που αγωνίζονται σε συλλόγους του εξωτερικού, θα ενσωματωθούν σταδιακά, στη διάρκεια της Παρασκευής στην αποστολή της Εθνικής μας.



Το πρόγραμμα των αγώνων της Εθνικής Ανδρών :

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020
Κοζάνη 17:00 Ελλάδα- Φινλανδία (ΕΡΤ)

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020
Riihimäki 16:00 Φινλανδία- Ελλάδα

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020
Κοζάνη 17:00 Ελλάδα- Κύπρος (ΕΡΤ)

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020
Τελ Αβίβ 18:10 Ισραήλ- Ελλάδα

No comments