Η καλύτερη 7άδα της 9ης αγωνιστικής της Handball Premier - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η καλύτερη 7άδα της 9ης αγωνιστικής της Handball Premier



Η δημοσιογραφική ομάδα του greekhandball.com επέλεξε και σας παρουσιάζει την ιδανική επτάδα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Handball Premier, για την συγκρότηση της οποίας δώσαμε έμφαση στις σημαντικότερες σε αξία νίκες της ημέρας, όπως και στην απόδοση παικτών που έχουν παρουσία με σταθερότητα, ωστόσο, δεν είχε σταθεί δυνατό να βρούν θέση στην επτάδα, γιατί κάποιος άλλος παίκτης, αγωνίσθηκε καλύτερα από εκείνους σε προηγούμενη αγωνιστική.
Αφήσαμε εκτός τις δύο ομάδες που προπορεύονται, προσφέροντας θέσεις σε άλλα παιδιά. 
Δίνουμε χώρο σε όλες τις ομάδες, όλους τους παίκτες και για αυτό προσπαθούμε να μην επαναλαμβάνονται επιλογές, εκτός και αν αυτό είναι, αθλητικά, επιβεβλημένο ενώ δεν έχει συμβεί να βάλουμε πιο πολλούς από δύο παίκτες ανά ομάδα, ώστε ''να παίρνουν όλοι μπάλλα'', ακόμα και εάν στη θέση τους ''πέφτουν πάνω'' σε φυσιογνωμίες του πρωταθλήματος.
Η διαρκής προσπάθεια, με την πρώτη ευκαιρία, θα επιβραβεύεται.
Η καλύτερη επτάδα της 9ης αγωνιστικής : 

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ :  Τάσος Τσακνής  ( Ιωνικός Ν.Φ. ). Γεννήθηκε το 1988. Ηταν πολύτιμος απέναντι στον Δούκα, είχε καθοριστικές επεμβάσεις, έδωσε σιγουριά στην ομάδα του. Οριακά προτιμήθηκε από τον ( ''μόνιμο'' στην επτάδα στις προηγούμενες αγωνιστικές ) Ραντούλοβιτς που είχε 22 αποκρούσεις στην Κέρκυρα. 
ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΞΤΡΕΜ :  Παντελής Κωστακίδης ( ΠΑΟΚ ). Γεννήθηκε το 1990. Κάνει ότι καλύτερο μπορεί για τον Δικέφαλο του Βορρά. Σκόραρε 4 φορές κόντρα στον Αερωπό. Είναι παίκτης-ομάδα, όπως και ο επίσης έμπειρος συμπαίκτης του Παλάσκας, που βάζει τον εαυτό του κάτω από το σύνολο.
ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΙΝΤΕΡ  :    Γιάννης Καλόμοιρος   ( Πυλαία ). Γεννήθηκε το 1998. Ακόμα 10 γκολ από τον νεαρό παίκτη, που αγωνίσθηκε και ως πλέϊ στην Κέρκυρα. Ωριμη παρουσία, θαυμάσια αγωνιστική κατάσταση.
ΠΛΕΪ ΜΑΙΗΚΕΡ  :        Βασίλης Λιόλιος  ( Ιωνικός Ν.Φ. ). Γεννήθηκε το 1999. Ηταν για ακόμα μία φορά, φέτος, εξαιρετικός. Πέτυχε 5 γκολ, έδωσε λύσεις, μπαίνει με το σπαθί του στην καλύτερη επτάδα της αγωνιστικής, χάρη στη συμβολή του σε μία μεγάλη επιτυχία της ομάδας του.
ΔΕΞΙΟΣ ΙΝΤΕΡ :        Τζόρτζε  Γκολούμποβιτς ( Διομήδης Αργους ). Γεννήθηκε το 1992.  Με τα 7 τέρματα που σημείωσε απέναντι στην Δράμα, ήταν από τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας του Διομήδη, στην οποία είχε καταλυτικό ρόλο και ο Μπόσκος με 13 τέρματα στο ενεργητικό του.
ΔΕΞΙΟΣ ΕΞΤΡΕΜ  : Βασίλης Καβουσανάκης  ( Πυλαία ). Γεννήθηκε το 1994. Είναι ανεβασμένος, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δικαιώνεται για την επιμονή και τις προσπάθειες του. Σκόραρε 4 φορές στην Κέρκυρα. Αξίζει την επιβράβευση.
ΠΙΒΟΤ :  Χρύσανθος Τσαναξίδης ( ΠΑΟΚ ). Γεννήθηκε το 1996. Στήριξε τον αποδεκατισμένο ΠΑΟΚ στη σπουδαία νίκη του απέναντι στον Αερωπό Εδεσσας, με 5 γκολ, ομαδικότητα και μαχητικότητα.



No comments