Το 3 και το 13, που έφεραν το ρεκόρ των 22 γκολ και η ευτυχισμένη Πρωτομηνιά γιού και πατέρα !! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το 3 και το 13, που έφεραν το ρεκόρ των 22 γκολ και η ευτυχισμένη Πρωτομηνιά γιού και πατέρα !!




 ...Προφητικά χαμόγελα για τον Πάνο Τσέλιο ( αριστερά ) και τον πατέρα του Γιώργο, πριν από 3 χρόνια, όταν ήταν συμπαίκτες στον Πρωτέα Αρτας, στα 17 ο ένας και στα 47 ο άλλος...
Το  3 και το 13 άλλοι δεν το θέλουν, σε εκείνους φέρνουν γούρι...
Tην Πρωτομηνιά, Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, ο Γιώργος Τσέλιος πήρε νίκη για την Α1 Γυναικών με την Αρτα στην Προσοτσάνη ( 44-32 ) και ο Πάνος Τσέλιος πέτυχε τον μεγαλύτερο αριθμό τερμάτων στη φετινή σεζόν, σε αγώνα όλων των Εθνικών κατηγοριών, σκοράροντας 22 φορές με τον Πανσερραϊκό στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Μακεδόνα ( 47-21 ).
Για τον 20χρονο φοιτητή των ΤΕΦΑΑ Σερρών, η εβδομάδα ωστόσο ξεκίνησε με...βάσανα, όπως...αποδείχθηκε από την συνομιλία που είχε μαζί του το greekhandball.com που έκανε ρεπορτάζ για να αναδείξει μία θετική οπτική του χαντμπολ :
΄΄ Οχι, δεν με ξυπνήσατε, ήδη ετοιμαζόμουν να πάω στο Πανεπιστήμιο γιατί σήμερα το πρωί έχουμε μάθημα αθλητιατρικής, όμως, πράγματι ξημέρωσε μία όμορφη εβδομάδα μετά την χθεσινή ημέρα που θα έχω να την θυμάμαι ΄΄ μας είπε ο νεαρός παίκτης του Πανσερραϊκού, ο πιο μικρός σε ηλικία από όσους αγωνίσθηκαν στην βασική επτάδα την Κυριακή.
Ο Πάνος Τσέλιος άκουσε τους πολύπειρους αντιπάλους του, ένας εκ των οποίων τον περνά μισό αιώνα ζωής στην ηλικία, να του λένε : ΄΄ Μικρέ, είσαι πολύ καλός παίκτης για την Β΄Εθνική ΄΄.
Ο ίδιος, παρά τα 22 γκολ, προτιμά να μιλά για το σύνολο : ΄΄ Ξεκινήσαμε με ήττα το πρωτάθλημα, όμως, έχουμε 2 νίκες πλέον. Στόχος είναι να πάμε όσο μπορούμε ψηλότερα και να γινόμαστε καλύτεροι. Δίχως την συνεργασία των συμπαικτών μου, δεν θα έβαζα 22 γκολ ΄΄.



Με τον  πατέρα του Κυπελλούχο Ελλάδος με τον Αθηναϊκό και με συμμετοχή στα Κύπελλα Ευρώπης, ο Πάνος ήταν ...φυσιολογικό να έχει το μικρόβιο του χαντμπολ.
΄΄ Για εμένα το χαντμπολ είναι τρόπος ζωής, μου το....κόλλησε ο πατέρας μου, όμως, είναι τόσο όμορφο΄΄ σχολιάζει στο greekhandball.com ο σκόρερ του Πανσερραϊκού, που έπαιζε παλαιότερα στον Πρωτέα Αρτας και είχε προπονητές τους Σαράφη, Αρβανίτη μα και τον πατέρα του.

Το προηγούμενο ρεκόρ του 20ρονου αριστερού εξτρέμ στο σκοράρισμα, ήταν τα 14 γκολ που είχε σημειώσει με τον Πρωτέα Αρτας στην Α2, απέναντι στον Αρχέλαο Κατερίνης.
΄΄ Με τον Μακεδόνα, οι συμπαίκτες μου έπαιζαν δυνατή άμυνα, έφευγα στον αιφνιδιασμό και έβαζα γκολ, σε ένα ματς όπου όλα πήγαν καλά. Είναι ευχάριστο να βάζεις 22 γκολ, δεν είναι συνηθισμένο. Ομως, πάμε παρακάτω τώρα...΄΄.
Τόσο απλά λοιπόν...
Αλλά και τα  ...συγχαρίκια του  πατέρας του ήταν μετρημένα.
΄΄ Μιλήσαμε, όμως, γενικά ο μπαμπάς δεν λέει πολλά, είναι ήπιων τόνων, έτσι έγινε και αυτή την φορά...΄΄.
Στόχος του Πάνου ;
΄΄ Να τελειώσω την Σχολή, όπου θα ήθελα να πάρω ειδικότητα χαντμπολ  και να παίξω Α1 ΄΄.



Πρότυπο του Πάνου ;
΄΄ Ο Γκενσχάϊμερ, ένας παίκτης τον οποίο παρακολουθώ από μικρός και μου κάνει...κλικ, τόσο η πειθαρχία του όσο και τα σουτ του...΄΄.


Ο μεγαλύτερος αδελφός του Πάνου, Νίκος, επίσης έπαιζε χαντμπολ, όμως, αποφάσισε να το σταματήσει το περασμένο καλοκαίρι και τώρα είναι αφοσιωμένος στις σπουδές του στα Γιάννινα.

Νίκος Δελαγραμμάτικας  


No comments