Πήρε το ντέρμπι η Μπαρτσελόνα, αιφνιδίασε η Έλβερουμ - Όλη η χθεσινή (01/12) δράση του Τσάμπιονς Λιγκ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πήρε το ντέρμπι η Μπαρτσελόνα, αιφνιδίασε η Έλβερουμ - Όλη η χθεσινή (01/12) δράση του Τσάμπιονς Λιγκ



Πολλοί προσδοκούσαν την αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα και το αποτέλεσμα τους αποζημίωσε. Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία λεπτά και οι Ισπανοί επικράτησαν με 35-32 (17-16 το ημίχρονο) πετυχαίνοντας, έτσι, μια σπουδαία νίκη, στο πλαίσιο του 10ου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, για τον πρώτο όμιλο.
Το ματς είχε γρήγορο ρυθμό και τέρματα, μετά από μία-δύο πάσες. Οι Πάλμαρσον (έλαβε το βραβείο του καλύτερου παίκτη του αγώνα), Σίντριτς συνέβαλαν σημαντικά στη νίκη των φιλοξενούμενων, καθώς προσέφεραν πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα τους, ενώ ο τερματοφύλακας, Βάργκας, έκανε καθοριστικές επεμβάσεις. Παράλληλα, για τους Καταλανούς οι Σάγκοσεν, Χάνσεν σημείωσαν από οκτώ γκολ. 
Η Μπαρτσελόνα, που έχασε συνολικά τέσσερα πέναλτι, πίεζε ασφυκτικά στο δεύτερο μέρος, στο οποίο παρουσίασε ένα σαφώς πιο βελτιωμένο πρόσωπο και τελικά δικαιώθηκε. Έτσι, η Παρί υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα στον θεσμό από τον Νοέμβριο του 2014, τερματίζοντας ένα σερί 42 αήττητων αγώνων.



Το χθεσινό (01/12) παιχνίδι μεταξύ της Έλβερουμ και της Τσέλιε (πρώτος όμιλος) έμοιαζε να είναι η τελευταία ευκαιρία της πρώτης, για να παραμείνει ζωντανή και πράγματι, εκπλήσσοντας την φιλοξενούμενη ομάδα, επικράτησε εντός έδρας με 37-26. Οι Νορβηγοί κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος, στο οποίο σκόραραν 21 γκολ (21-13), ενώ στο δεύτερο... επιτάχυναν και αύξησαν την διαφορά.



Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Φλένσμποργκ - Άαλμποργκ 29-32
Βαρντάρ - Βέζπρεμ 29-38
Γκογκ - Ντιναμό Βουκουρεστίου 31-32






No comments