Η έκτη στροφή του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η έκτη στροφή του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών


Το... μενού της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις. H αυλαία ανοίγει αύριο (7/12) με τους αγώνες Αναγέννη Άρτας- Πυλαία και Νέα Ιωνία- Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών. Στην Άρτα, η τοπική ομάδα έχει κάνει ένα εκπληκτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, μετρώντας τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες. Η Αναγέννηση βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη ομάδα της Πυλαίας, η οποία έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς, με απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες.

Στον άλλο αυριανό (7/12) αγώνα η Νέα Ιωνία προέρχεται από μια σπουδαία νίκη μέσα στην Βέροια, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών επικράτησε εντός έδρας της Πυλαίας. Η ομάδα του Μενέλαου Δανήλου είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς και η ομάδα των Γιαννιτσών βρίσκεται στην πέμπτη με δύο βαθμούς λιγότερους.

Την Κυριακή (8/12), η Προσοτσάνη υποδέχεται τον Άρη Νίκαιας, με τις μεν γηπεδούχες να στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και τις δε φιλοξενούμενες στους δύο βαθμούς που θα τους δώσουν πολλαπλά αγωνιστικά και ψυχολογικά οφέλη ενόψει συνέχειας.

Το παιχνίδι μεταξύ του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ και της Βέροιας 2017 μετατέθηκε για τις 18/12.

No comments