Οι δηλώσεις του ΑΕΚ- Βογκόσκα (+vids) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι δηλώσεις του ΑΕΚ- Βογκόσκα (+vids)



Μάριος Μωραΐτης, Παναγιώτης Νικολαΐδης, Σωτήρης Γιόσμου και Κώστας Κοτσιώνης παραχώρησαν δηλώσεις στο greekhandball.com, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Βογκόσκα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Μωραΐτης: "Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια γενικά δύσκολη ομάδα. Το αποψινό (23/11) ήταν το δεύτερο παιχνίδι και έπρεπε να φανούμε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι και να πετύχουμε όσους περισσότερους στόχους είχαμε θέσει και από χθες. Αυτό φάνηκε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Βελτιώσαμε την άμυνά μας, προσπαθήσαμε και βγάλαμε κάποιες κόντρες και φτάσαμε δίκαι σε αυτό το αποτέλεσμα.. Θέλω να ευχηθώ υγεία και καλή συνέχεια στην αντίπαλη ομάδα".

Νικολαΐδης: "Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο . Προετοιμάζεσαι με τα ίδια κριτήρια για όλα τα παιχνίδια και αντιμετωπίζεις την κάθε ομάδα με τον ίδιο τρόπο. Νομίζω ότι και χθες παρουσιαστήκαμε δυνατοί μέσα στο σπίτι μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας. Πήραμε μια διαφορά ασφαλείας. Σήμερα μπήκαμε καλά, κάναμε και αρκετά λάθη βέβαια. Θα δούμε το βίντεο αλλά νομίζω ότι θα κρατήσουμε την πρόκριση. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια με Δράμα και Ιωνικό."

Γιόσμου: "Σε γενικές γραμμές ήμασταν προετοιμασμένοι για τα δύο ματς, θέλαμε να καθαρίσουμε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι για να έχουμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε περισσότερους παίκτες και να μείνουμε σε καλή φυσική κατάσταση για τις δύσκολες αναμετρήσεις που έρχονται. Δεν το περιμέναμε τόσο εύκολο, αλλά ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι και σε καλύτερη φυσική κατάσταση, οπότε ποντάραμε σε αυτό."

Κοτσιώνης: "Νιώθω πάρα πολύ όμορφα για την συμμετοχή μου σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και σίγουρα μια πολύ καλή εμπειρία. Η πρόκριση που πήραμε είναι εξίσου σημαντική για εμάς. Θέλαμε να κρατήσουμε την εικόνα που είχαμε και στο πρώτο παιχνίδι και πιστεύω ότι το καταφέραμε πολύ καλά. Συνεχίζουμε έτσι και στο υπόλοιπο της χρονιάς."




No comments