Οι δηλώσεις του Άρη Νίκαιας- Δράμα (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι δηλώσεις του Άρη Νίκαιας- Δράμα (vid)



Μετά το τέλος της αναμέτρησης Άρης Νίκαιας Olympic Diagnostic- Δράμα Bianco Monte, Ανέστης Κοβογλανίδης και Τάκης Μελετάκος παραχώρησαν δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας. Από την πλευρά των νικητών, ο Ανέστης Κοβογλανίδης ανέφερε ότι η αναμέτρηση κρίθηκε στο πάθος που έδειξε η ομάδα του. Χαρακτηριστικά είπε:

 "Σήμερα (σ.σ. 17/11) ήρθαμε να παίξουμε σε μια πολύ δυνατή έδρα, απέναντι σε μια ομάδα που έχει ίδιους στόχους με εμάς. Προσπαθούμε και οι δύο να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Η αναμέτρηση κρίθηκε στο πάθος που δείξαμε και στην άμυνά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο αν δεν κάνω λάθος πρέπει να δεχθήκαμε 13 γκολ και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στη νίκη. Δείξαμε πάθος και προσπαθήσαμε, κοντρολάραμε τον εαυτό μας, και αποδείξαμε μπροστά στις κάμερες ότι μπορούμε να παίξουμε καλά. Συνεχίζουμε δυνατά."

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός του Άρη Νίκαιας, Τάκης Μελετάκος τόνισε ότι κάποιες επιλογές στην επίθεση δεν ήταν οι επιθυμητές. Τα όσα είπε:

 "Ήταν ένα παιχνίδι που πήγε σε πολύ υψηλό σκορ. Είχαμε ως βασική μας αρχή να κρατήσουμε χαμηλό σκορ στην άμυνα. Παρόλο που δεν το καταφέραμε, φτάσαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Ήταν σημαντικό το γεγονός ότι χάσαμε το πέναλτι στο τέλος και κάποιες επιλογές στην επίθεση, οι οποίες δεν ήταν αυτές που θα θέλαμε."




No comments