Pregame: ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή

Με ντέρμπι ξεκινά αύριο (13/11, 17:00) η έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ, έχει απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να ... γεμίσει το γήπεδο, σε μία αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι, πήραν μεν τους δύο βαθμούς την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, ωστόσο έδειξαν  να σκέφτονται περισσότερο το κρίσιμο αυριανό (13/11) παιχνίδι. Ο "Δικέφαλος του Βορρά, βρίσκεται στην τρίτη θέση της Handball Premier με εννέα βαθμούς και για την  μεγάλη "μάχη" κόντρα στους "ερυθρόλευκους" ,δεν υπολογίζεται ο Κώστας Τσεσμετζίδης, ενώ η συμμετοχή του Νίκου Κοκκώνη θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
Στο greekhandball.com και με αφορμή το μεγάλο ντέρμπι,μίλησε ο αρχηγός της ομάδας του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Πετρίδης. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα θέλαμε. Δεν ήμασταν όσο συγκεντρωμένοι έπρεπε, επειδή το μυαλό μας ήταν στο αυριανό (σ.σ. 13/11) παιχνίδι. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε κάποιο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό είτε στα πλαίσια πρωταθλήματος, είτε κυπέλλου. Θέλω να πιστεύω ότι θα αλλάξουμε την προσέγγισή μας, για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να μπορέσουμε να κερδίσουμε, κάνοντας και τον κόσμο μας χαρούμενο."

Ο Ολυμπιακός από την άλλη πλευρά, νίκησε εύκολα την Πυλαία στα πλαίσια της της έκτης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος και πλέον το ζητούμενο είναι η έβδομη νίκη σε εφτά αγώνες, ούτως ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, λίγες ημέρες πριν τα ευρωπαϊκά... ραντεβού με την Μέλσουνγκεν. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, θα στερηθεί των υπηρεσιών των Τσίλη και Νομικού, ενώ η συμμετοχή του Άρτουρ Καρβάρτσκι είναι αμφίβολη.

Ο προπονητής των Πειραιωτών και ο αρχηγός της ομάδας, Κωνσταντίνος Τσιλημπάρης με δηλώσεις τους στο olympiacossfp.gr ανέφεραν τα εξής:

Ζαραβίνας : «Για εμάς είναι ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι παρ’ όλα τα προβλήματα που έχουμε, και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε το σερί μας. Η σκέψη μας και η συγκέντρωση μας είναι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και όχι στα ματς με τη Μέλσουγκεν που ακολουθούν και είναι τελείως διαφορετικά. Πριν πάμε σε αυτά θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Τσιλιμπάρης : «Είναι ένα παιχνίδι με διπλή σημασία. Πρώτα από όλα είναι ένα από τα ντέρμπι της χρονιάς όπου χρειαζόμαστε τους δυο βαθμούς για να συνεχίσουμε νικηφόρα την πορεία μας στο πρωτάθλημα.  Είναι καλή συγκυρία για εμάς ότι έχουμε ένα δυνατό εκτός έδρας παιχνίδι πριν την συνέχεια των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι πριν τις διπλές αναμετρήσεις με τη Μέλσουγκεν όπου ελπίζουμε να ανεβάσουμε ρυθμό, παρά τις ελλείψεις και τα προβλήματα τραυματισμών και θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι».

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι ΕΡΤ SPORTS HD και φυσικά την εξέλιξή της, μπορείτε να την παρακολουθείτε ζωντανά από το greekhandball.com .

No comments