Pregame: ΑΕΣΧ Πυλαίας- Φίλιππος Βέροιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΑΕΣΧ Πυλαίας- Φίλιππος Βέροιας


Η Πυλαία θα υποδεχτεί τον Φίλιππο Βέροιας, μεθαύριο (3/11,17:00), σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Σπίτι του Χάντμπολ, για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έννατη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μια νίκη σε τέσσερις αγώνες και θέλουν να πάρουν βαθμολογική ... ανάσα ενόψει και της συνέχειας. Η ομάδα της Πυλαίας θα παραταχθεί πλήρης, με εξαίρεση τον Τάσο Τριανταφυλλίδη ο οποίος είναι αμφίβολος. Ο παίκτης της Πυλαίας, Αντώνης Μέτσης, σχολίασε στην ιστοσελίδα μας:

"Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θα έλεγα ότι μας αδικεί η μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή. Πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία τόσο για ψυχολογικούς  όσο και για βαθμολογικούς λόγους. Ο Φίλιππος αν και αποδυναμωμένος, θεωρώ ότι είναι μια πολύ μαχητική ομάδα που δεν θα έρθει για να χάσει. Εμείς αν είμαστε σοβαροί για εξήντα λεπτά και μειώσουμε τα λάθη μας, θα έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη".

Ο Φίλιππος Βέροιας των πολλών προβλημάτων, θα αναζητήσει τους πρώτους του βαθμούς, για τη φετινή αγωνιστική σεζόν, στην Πυλαία. Ο Κύρος Σαράφης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αχιλλέα και Σταύρο Παπαδόπουλο. Ο Κωνσταντίνος Πατραμάνης με αφορμή την μεθαυριανή αναμέτρηση (3/11) ανέφερε σχετικά στο greekhandball.com:

"Η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν μια καλή ευκαιρία για εμάς ώστε να δουλέψουμε και να δεθούμε λίγο παραπάνω. Παρόλα αυτά είχαμε αρκετές ελλείψεις. Πολλοί παίκτες απουσίαζαν λόγω στρατιωτικών ή σχολικών υποχρεώσεων αλλά και εξαιτίας τραυματισμών. Εμείς θα πάμε να διεκδικήσουμε στα ίσια τον αγώνα με την Πυλαία."

No comments