Pregame: Άρης Νίκαιας Olympic Diagnostic- Ιωνικός Ν.Φ. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Άρης Νίκαιας Olympic Diagnostic- Ιωνικός Ν.Φ.



Ο Άρης Νίκαιας θα υποδεχτεί τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας αύριο (2/11,19:30) για την πέμπτη αγωνιστική της Handball Premier σε ένα πραγματικό ντέρμπι, που ενδεχομένως να κρίνει, στην πορεία, την... υπόθεση παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει νωθρά στο πρωτάθλημα της φετινής σεζόν και η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι μια καλή ευκαιρία για μια ψυχολογική ανάκαμψη.Ο Άρης Νίκαιας επιδιώκει να ξεκολλήσει από το... μηδέν και την τελευταία θέση της βαθμολογίας με τον τεχνικό της ομάδας,Τάκη Μελετάκο, να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Ο παίκτης του συλλόγου της Νίκαιας, Αλέξανδρος Χαραλάμπους, δήλωσε αναφορικά με το παιχνίδι στο greekhandball.com:

"Είχαμε δύο εβδομάδες στις οποίες δουλέψαμε αρκετά και δώσαμε κάποια φιλικά για να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι του Σαββάτου (σ.σ. 2/11). Στόχος μας είναι η νίκη και για να επιτευχθεί επιβάλλεται να είμαστε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πιστεύω ότι θα πρέπει να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη και  αυτό που κατά τη γνώμη μου  θα κρίνει την αναμέτρηση είναι η επίθεση".

O Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, την περασμένη αγωνιστική, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, έδειξε ότι βρίσκει τα πατήματά του (νίκη επί του Φαίακα Κέρκυρας με 24-21) και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Θόδωρος Γκέρτσος, Διονύσης Παπαπούλιος και Γιώργος Χελιώτης έμειναν εκτός αποστολής εξαιτίας προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν. Στην ιστοσελίδα μας, μίλησαν οι παίκτες του Ιωνικού, Αντώνης Αργυράκης και Πάνος Αποστολίδης και ανέφεραν τα εξής για το αυριανό (2/11) παιχνίδι:

Αργυράκης: "Είχαμε δύο εβδομάδες στις οποίες προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την συνοχή μας. Παρόλα αυτά σταθήκαμε λίγο άτυχοι εξαιτίας κάποιων μικροτραυματισμών στην ομάδα που μας κράτησαν λίγο πίσω.  Θεωρώ ότι σιγά σιγά όλα τα παιδιά αρχίζουν και βρίσκουν το ρυθμό τους.  Στο αυριανό (σ.σ. 2/11) παιχνίδι ,κλειδί πιστεύω ότι θα αποδειχθεί η διάθεση για τη νίκη. Περιμένω ότι οι άμυνες θα είναι πολύ σκληρές και ότι το  σκορ θα κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα. Πιστεύω ότι είναι ένα παιχνίδι που θα πάει στις επαφές".

Αποστολίδης: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ σκληρή ομαδα που στηρίζεται στην έδρα της. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για όλες τις ειδικές καταστάσεις που θα προκύψουν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού γιατί πιστεύω ότι είναι αυτές που θα κρίνουν και το αποτέλεσμα".

No comments