Pregame :Φαίακας Κέρκυρας- ΑΣΕ Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame :Φαίακας Κέρκυρας- ΑΣΕ Δούκα



Φαίακας Κέρκυρας και Δούκας κοντράρονται αύριο (2/11,18:00), σε μια αναμέτρηση για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier. Ο Φαίακας θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά  την ήττα της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, έχοντας σαν κύριο όπλο τη δυνατή του έδρα. Άπαντες στο "στρατόπεδο" της Κέρκυρας δηλώνουν έτοιμοι για την αναμέτρηση, με τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Ριγανά, να έχει στη διάθεσή του, όλους τους παίκτες. Ο Αντώνης Χάλαρης δήλωσε στο greekhandball.com:

"Στο διάστημα της διακοπής δουλέψαμε κατάλληλα για να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Το παιχνίδι απέναντι στον Δούκα δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά ο βασικός μας στόχος είναι η νίκη. Θέλουμε να κρατήσουμε αλώβητη την έδρα μας και φυσικά να εκμεταλλευτούμε την παρουσία του κόσμου μας. Είναι μια επιπλέον δύναμη για εμάς και θέλουμε να την χρησιμοποιήσουμε. Περιμένουμε μία πολύ δυνατή αναμέτρηση, απέναντι σε μια ομάδα που είναι ανταγωνιστική μέχρι το 60ο λεπτό".

Από την άλλη πλευρά ο Δούκας προέρχεται από την ισοπαλία στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ και πλέον το ζητούμενο είναι η τρίτη νίκη για τη φετινή αγωνιστική σεζόν. Ο τερματοφύλακας των "εκπαιδευτηρίων", Παναγιώτης Κολλύρης,τόνισε στο greekhandball.com ότι αυτός και οι συμπαίκτες του είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για την αυριανή (2/11) αναμέτρηση. Χαρακτηριστικά είπε:

"Ξέρουμε ότι ο Φαίακας έχει μια πολύ δυνατή έδρα και πάμε απόλυτα προετοιμασμένοι και  συγκεντρωμένοι.Η διακοπή μας βοήθησε αφου έδωσε χρόνο στα παιδιά που είχαν κάποιους τραυματισμούς να γυρίσουν και να είναι εκατό τοις εκατό έτοιμοι.".

No comments