Pregame: Φίλιππος Βέροιας - Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Φίλιππος Βέροιας - Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic



Οι ουραγοί της βαθμολογίας, Φίλιππος Βέροιας και Άρης Νικαίας, κοντράρονται αύριο (23/11, 14:00) σε ματς... κατηγορίας, στο «Δημήτριος Βικέλας», στο Μακροχώρι. Η ομάδα της Ημαθίας δεν έχει κατακτήσει ακόμα βαθμό, ενώ εκείνη της Νίκαιας έχει μόλις δύο.
Ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας, Μενέλαος Καλλιαρίδης, τόνισε στο greekhandball.com: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Πιστεύω πως όποια ομάδα είναι περισσότερο συγκεντρωμένη και κάνει τα λιγότερα λάθη, θα είναι αυτή που θα επικρατήσει».
Ο Αχ. Παπαδόπουλος δεν θα είναι διαθέσιμος, καθώς βρίσκεται για σπουδές στη Θεσσαλονίκη. Στη 16άδα θα συμπεριληφθούν και παίκτες που είναι τραυματίες, αλλά μπορούν να προσφέρουν, έστω και για κάποιον περιορισμένο χρόνο.
Ο παίκτης του Άρη Νικαίας, Στέλιος Ασβεστάς, ανέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Είναι ένα δύσκολο ματς. Παρ' όλα αυτά, προετοιμαστήκαμε καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούσαμε. Περιμένουμε να μας πιέσει πολύ ο Φίλιππος, έχει δείξει σε άλλες αναμετρήσεις πως μπορεί να το κάνει. Θα προσπαθήσει να «κλέψει» μπάλες. Και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους δύο βαθμούς, καθώς είναι τελευταίες στη βαθμολογία. Πάμε για την νίκη».
Από την ομάδα της Νίκαιας, θα απουσιάσει ο Βαγγέλης Γραμματικόπουλος, του οποίου η γυναίκα γέννησε.

No comments