Η... επαναστάτρια junior Γραμματικοπούλου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η... επαναστάτρια junior Γραμματικοπούλου


Στα σύννεφα πετάει ο παίκτης του Άρη Νικαίας, Βαγγέλης Γραμματικόπουλος, ο οποίος έγινε για πρώτη φορά πατέρας, πριν από ορισμένες ημέρες, καθώς η σύζυγός του, Μαριλέτα, γέννησε κοριτσάκι. Το νέο μέλος της οικογένειας γεννήθηκε την 17η Νοεμβρίου, ωστόσο προς το παρόν είναι... ήσυχο.
Το παιδάκι θα πάρει το όνομα της μητέρας του Βαγγέλη, την οποία ο 37χρονος έχασε νωρίς, και έτσι θα ονομαστεί Ιωάννα. «Μόνο το κοριτσάκι μου σκέφτομαι, τίποτα άλλο», είπε στο greekhandball.com ο πανευτυχής, Γραμματικόπουλος, που, όμως, πρόσθεσε στη συνέχεια: «Στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω και το χάντμπολ. Σκέφτομαι να... κλέψω μία ώρα, για να πάω προπόνηση, αλλά η γυναίκα μου, που γέννησε με καισαρική, με έχει ανάγκη».



Ευχές στον Βαγγέλη μετέφερε και ο τεχνικός του Άρης Νικαίας, Τάκης Μελετάκος, ο οποίος τον προπονεί από όταν ήταν 12 χρονών: «Ο Τάκης είναι σαν πατέρας μου. Μού είπε να χαρώ την οικογένειά μου και πως το παιχνίδι έρχεται σε δεύτερη μοίρα σε αυτές τις περιπτώσεις», ανέφερε ο αριστερός ίντερ της ομάδας της Νίκαιας.

Καλότυχο και υγιές να είναι φίλε Βαγγέλη !

No comments