Pregame: ΠΑΟΚ- Δράμα Bianco Monte - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΠΑΟΚ- Δράμα Bianco Monte



ΠΑΟΚ και Δράμα αναμετρώνται στο κλειστό της Νεάπολης αύριο (2/11,18:00), σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι έχουν το ρόλο του φαβορί, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν αποδείξει, τη φετινή σεζόν, ότι είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Ο τεχνικός του "Δικεφάλου του Βορρά" Αλέξης Παπαβασίλης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αλέξη Αποστόλου και του Κώστα Τσεσμετζίδη λόγω προβλημάτων τραυματισμού, ενώ η συμμετοχή του Παντελή Κωστακίδη θα κριθεί στην σημερινή (1/11) προπόνηση. Εκ μέρους του ΠΑΟΚ, μίλησαν στο greekhandball.com οι παίκτες του, Χάρης Μπαλτατζής και Χρύσανθος Τσαναξίδης.

 Μπαλτατζής: "Ξέρουμε ότι μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Δούκα, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη με τη Δράμα. Πιστεύω ότι η διακοπή του πρωταθλήματος μας βοήθησε για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Γνωρίζουμε ότι η Δράμα είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα αλλά αν παραμείνουμε σοβαροί καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης θα μπορέσουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς".

Τσαναξίδης :"Είχαμε δύο εβδομάδες προπόνησης και αποφόρτισης. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να φανούμε έτοιμοι στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε δύο αγωνιστικές".

Από την πλευρά των Δραμινών αμφίβολοι δίνονται οι Πέταρ Ντράσκιτς και Ευγένης Τουνγκελίδης. Ο Λευτέρης Παπάζογλου, έχρισε φαβορί τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι σκοπός της ομάδας του είναι να βρει έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό πριν τα  κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν. Αναλυτικά είπε στο greekhandball.com:

"Είναι μία αναμέτρηση που έχει ξεκάθαρο φαβορί τον ΠΑΟΚ. Εμείς έχουμε ως στόχο να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό μετά την διακοπή και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Έχουμε τρία παιχνίδια στη συνέχεια με Κέρκυρα, Άρη Νίκαιας και Ιωνικό και ουσιαστικά σε αυτά στοχεύουμε.

H αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε live streaming από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο youtube και φυσικά το greekhandball.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξή του.

No comments