Γουργούμης στο greekhandball.com : '' Θα το ευχαριστιόμουν, μόνο αν νικούσαμε...Τον Νίκο πάντως δεν θα τον άφηνα να με κερδίσει..'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γουργούμης στο greekhandball.com : '' Θα το ευχαριστιόμουν, μόνο αν νικούσαμε...Τον Νίκο πάντως δεν θα τον άφηνα να με κερδίσει..''


Μεγάλες δηλώσεις στο greekhandball.com από έναν μεγάλο αθλητή, τον 36χρονο τερματοφύλακα της Δράμας Κώστα Γουργούμη, που κράτησε όρθια την ομάδα του απέναντι στον Φαίακα Κέρκυρας, με 25 αποκρούσεις και της πρόσφερε την δυνατότητα να πάρει την ισοπαλία, αν και ήταν πίσω με 5 γκολ.
Προσέξτε τις μεστές κουβέντες, του Σαλονικιού από τον Βαρδάρη ( την γειτονιά των 12 Αποστόλων ), του παίκτη που αγωνίσθηκε σε ΒΑΟ, Θερμαϊκό, ΠΑΟΚ ( κατακτώντας μαζί του το 1ο πρωτάθλημα της ιστορίας του ), Βέλγιο και Τουρκία, σε μία καριέρα γεμάτη αθλητισμό ( η σύζυγος του Φωτεινή Φιλιά είναι η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ της Νέας Γενεάς Ασβεστοχωρίου ) :
'' Στην Δράμα είμαι για δεύτερο χρόνο και προσπαθώ να φανώ χρήσιμος ως παίκτης της ομάδας που με εμπιστεύθηκε για όσα έχω κάνει στην καριέρα μου και για όσα έχω αποδείξει ότι μπορώ να προσφέρω. Η Δράμα με πήρε γιατί χρειάζεται κάποιον να σώνει μπάλλες  και αυτός είμαι εγώ. Εκανα λοιπόν την δουλειά μου. Αυτό είναι όλο. Ευχαριστώ για την αναγνώριση της προσπάθειας, αλλά, θα το ευχαριστιόμουν μόνο εάν κερδίζαμε...Πάνω από όλα είναι η ομάδα...Είδα πολύ διαβασμένο τον Φαίακα, δεν μας άφησε να παίξουμε γρήγορα και ο παλιός γνώριμος μου, ο γκολκίπερ Κουλούρης έκανε πολύ καλό παιχνίδι και μας κράτησε χαμηλά στο σκορ, κάτω από τα 30 γκολ. Οταν δεν μπορείς να κερδίσεις, καλύτερα να μην χάσεις...Πάλι καλά. Ετυχε να είναι και τηλεοπτικο το ματς και έτσι  πολύ υπάρχει αυτή η προβολή στην απόδοση μου, αλλά, ειλικρινά, δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερο. Εχω πραγματοποιήσει αρκετές φορές, τέτοιες εμφανίσεις. Κάτω το κεφάλι και προχωράμε για το κρίσιμο ματς με τον Αρη Νικαίας. Καλή αρχή στην προπονητική σταδιοδρομία του, στον φίλο μου Νίκο Ριγανά, άλλοτε συμπαίκτη μου. Νίκο σε αγαπώ, αλλά, δεν θα σε άφηνα να με κερδίσεις κιόλας...''.


Νίκος Δελαγραμμάτικας

ΔΡΑΜΑ BIANCO ΜΟΝΤΕ- ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 27-27

Τρία γκολ από τον Ντράσκιτς στο τελευταίο 1.15΄΄   έδωσαν τον βαθμό στη Δράμα, που έχανε ακομα και με 5 γκολ διαφορά ενώ στο 58.38΄΄ ο Φαίακας προηγείτο με 24-27.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 5-4, 6-7, 8-9, 12-14, 13-14 (ημίχρονο), 14-18, 16-20, 18-22, 20-23, 23-24, 27-27

ΔΡΑΜΑ (Βαλαβάνης): Γουργούμης, Λ. Παπάζογλου, Καφαντάρης, Χαϊτίδης 3, Κοβογλανίδης 2, Κοτσαμαρίκογλου 3, Θ. Παπάζογλου 2, Παγωνίδης, Τουνγκελίδης 6, Τσιτσίγκος, Ντράσκιτς 6, Αντάμοβιτς 1, Φραγκούλης, Θωμίδης 3, Σινά, Κουρτίδης 1.

ΦΑΙΑΚΑΣ (Ριγανάς): Τσιλιμπάρης, Τζούκας, Δούγιας 3, Σουλάνης, Δέσπος 1, Κουλούρης, Μάτοβιτς 3, Κόντης 2, Τσαμουρίδης 9, Χερουβείμ 6, Δελλής, Χάλαρης 1, Γιαννακόπουλος 1, Κορακιανίτης 1, Καραγκιοζίδης.

Διαιτητές: Νάσκος- Χαρίτσος, Κόκκινη: 58’ Κοβογλανίδης (τρείς δίλεπτες), Δίλεπτα: 6-6, Πέναλτι: 1/2-4/5

No comments