Δηλώσεις υψηλού αθλητικού επιπέδου από Βαλαβάνη και Ριγανά στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δηλώσεις υψηλού αθλητικού επιπέδου από Βαλαβάνη και Ριγανά στο greekhandball.com



Οι προπονητές Δράμας και Φαίακα Κέρκυρας, Σάκης Βαλαβάνης και Νίκος Ριγανάς, δήλωσαν για το παιχνίδι των ομάδων τους στο greekhandball.com :
ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ( Δράμα ) :
'' Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας, πρώτα εγώ και μετά οι αθλητές μας, δεν ανταποκριθήκαμε σωστά στις καταστάσεις του αγώνα. Επιθετικά ήμασταν βιαστικοί χωρίς δημιουργία στο παιχνίδι μας και έτσι η ομάδα της Κέρκυρας έχοντας σε καλή μέρα και τον τερματοφύλακα της έπαιρνε εύκολα κατοχές.Ο Φαίακας ήταν σοβαρός και από την στιγμή που προηγήθηκε δεν έχασε το προβάδισμα.Η εμφάνιση του Κώστα ( Σ.Σ. Γουργούμης ) που ήταν συγκλονιστικός έδωσε το σύνθημα, ρισκάραμε, ανοίξαμε την άμυνα, βγάλαμε πάθος και τρεξίματα στο δεύτερο ημίχρονο και στο τέλος με κάποια μεγάλα σουτ κερδίσαμε ένα βαθμό.Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει εδώ. Πρέπει να αξιολογήσουμε τα λάθη μας από το ματς και να βγούμε κερδισμένοι στην συνέχεια. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κέρκυρας και της εύχομαι καλή συνέχεια''.
ΡΙΓΑΝΑΣ ( Φαίακας ) :
''  Παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα σήμερα,  με πολύ καλή άμυνα. Είμασταν διαβασμένοι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Δυστυχώς όμως παρ´ολο που επιθετικά βρίσκαμε λύσεις, μας πρόδωσαν τα σουτ από τα έξι μέτρα απέναντι σε έναν πολύ καλό Κώστα Γουργούμη. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι πλέον, κρατάμε τον ένα βαθμό και διορθώνουμε τις αδυναμίες μας. Μέσα από τέτοια παιχνίδια γίνεσαι πιο έμπειρη ομάδα. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Εχουμε να δώσουμε πολλά ακόμα σαν ομάδα''.

No comments