Πίκρα για τον Κύρο Σαράφη, ΄΄ το σώσαμε ΄΄ λέει στο greekhandball.com ο Μανώλης Λαδάκης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πίκρα για τον Κύρο Σαράφη, ΄΄ το σώσαμε ΄΄ λέει στο greekhandball.com ο Μανώλης Λαδάκης



Ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας Κύρος Σαράφης με δυσκολία μιλούσε μετά το ματς της ομάδας του με τον Αρη Νικαίας, από την πίκρα και την στεναχώρια του για την ισοπαλία που ήλθε ενώ ήταν αγκαλιά με την νίκη.
Ωστόσο, στις τοποθετήσεις του στο greekhandball.com ήταν ψύχραιμος και ρεαλιστής  : ΄΄ Δεν υπάρχει on-off στη στεναχώρια και την χαρά. Ανθρώπινα συναισθήματα...Προσπαθήσαμε πολύ, παίξαμε με μία σκληροτράχηλη ομάδα που κατάφερε και πήρε την ισοπαλία από δικά μας λάθη. Δεν μπορούμε παρά να συνεχίσουμε την προσπάθεια....Συγχαρητήρια στον Αρη Νικαίας για το αποτέλεσμα, που ισοδυναμεί με νίκη. Είχαμε πάρα πολύ άγχος και αυτό μας οδήγησε σε σφάλματα. Κρατάω την πολύ καλή προσπάθεια των παικτών μου. Εχουμε και πολλά προβλήματα, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά...Αύριο ξημερώνει μία άλλη ημέρα...Δεν ξέρω τι θα γίνει, όμως, εγώ με τον εαυτό μου τα έχω καλά...΄΄.
Ο 23χρονος Χανιώτης παίκτης του Αρη Νικαίας Μανώλης Λαδάκης, που έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του με το γκολ το οποίο σημείωσε 6 δεύτερα πριν από την εκπνοή, δήλωσε στο greekhandball.com : ΄΄  Ηταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ, ωστόσο, δεν μας πήγε καλά. Το παλέψαμε μέχρι το τέλος, θα μπορούσε να είναι καλύτερα αλλά και χειρότερα, ωστόσο, το σώσαμε....Δεν έχει σημασία ποιός έβαλε το γκολ, άλλωστε στο πρώτο μέρος δεν με πήγε καλά το ματς και είχα χάσει 3-4 ευκαιρίες. Μετρά ότι ο Αρης Νικαίας φεύγει με τον πόντο. Κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε τετ-α-τετ. Ολα αυτά μας στοίχισαν σε ένα κλειστό παιχνίδι, με άγχος και για τις δύο ομάδες. Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τον βαθμό...΄΄.

No comments