Σανίκης στο greekhandball.com : '' Μας υποτίμησαν λίγο παραπάνω από ότι έπρεπε...''. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σανίκης στο greekhandball.com : '' Μας υποτίμησαν λίγο παραπάνω από ότι έπρεπε...''.




Αποθέωση για τον  Γρηγόρη Σανίκη ( φωτο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ολυμπιακού ) στην επιστροφή του στο Μελσούνγκεν, αυτή την φορά ως αντιπάλου της γερμανικής ομάδας.
Ο άσος του Ολυμπιακού είχε κοντά του στο γήπεδο την σύζυγο του Στέλλα και τις δύο κορούλες τους, ηλικίας 11 και 9 ετών, που έζησαν την απόλυτη αναγνώριση για τον δικό τους άνθρωπο, ο οποίος φόρεσε για 8 χρόνια την φανέλλα της Μελσούνγκεν.
Οι παλιοί γνωστοί ήταν, σχεδόν όλοι, εκεί και τον υποδέχθηκαν με ζεστασιά και αγάπη.
Στην παρουσίαση των ομάδων, το χειροκρότημα ήταν παρατεταμένο για τον Σανίκη, χαρακτηριστικό της λατρείας και του σεβασμού.
Εκείνος ένιωσε σα να μην έφυγε ποτέ από το γήπεδο και μάλιστα στην αρχή μπερδεύθηκε και από την δύναμη της συνήθειας, πήγε να μπεί στα αποδυτήρια της Μελσούνγκεν, όπως είπε στη συνομιλία που είχαμε για το greekhandball.com :
'' Ηταν όλα όμορφα, συνάντησα πάρα πολλά ίδια πράγματα. Η ομάδα της Μελσούνγκεν φυσιολογικά έχει ανέβει επίπεδο και οργανωτικά και αγωνιστικά και οικονομικά. Αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη ομάδας που θέλει να προχωράει ανεβαίνοντας επίπεδο. Μας υποτίμησε, ωστόσο, λίγο παραπάνω από ότι θα έπρεπε. Είναι πιο δυνατή, έμπειρη και με μεγαλύτερο ρόστερ αλλά και ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλο κλαμπ όπου δημιουργούνται συνθήκες σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και τα υψηλότερα, για αξιοπρεπή παρουσία. Μάλλον κάτι λάθος έκαναν. Θα περιμένουμε να γραφτεί η ιστορία στον Πειραιά. Το γεγονός ότι η ρεβάνς είναι στο σπίτι μας, σίγουρα δίνει ένα ψυχολογικό αβαντάζ για την πρόκριση, αλλά, στην προκειμένη περίπτωση αυτό δεν σημαίνει τα πάντα. Η Μελσούνγκεν έχει την δυνατότητα να τα αλλάξει όλα. Ευχαριστώ στους φιλάθλους του Ολυμπιακού που ήλθαν δίπλα μας. Η συμπαράσταση τους ήταν συγκινητική''.
Στο σάϊτ της Μελσούνγκεν, ο Σανίκης δήλωσε : '' Οι ελπίδες μας δεν είναι πλέον μεγαλύτερες από ό, τι πριν. Γνωρίζουμε ότι η Μελσούνγκεν έχει σούπερ παίκτες που μπορούν να μας κάνουν να αισθανθούμε άσχημα ανά πάσα στιγμή. Αλλά πρέπει να το δείξουν τώρα. Παραμένουμε στο έδαφος παρά το αποτέλεσμα''.

Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments