Το διαδικτυακό καλωσόρισμα του Ολυμπιακού - Έτοιμες (και) οι σελίδες των ομάδων στο Facebook - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το διαδικτυακό καλωσόρισμα του Ολυμπιακού - Έτοιμες (και) οι σελίδες των ομάδων στο Facebook


Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί σήμερα (24/11), στο «Μελίνα Μερκούρη», την Μέλσουνγκεν, στο πλαίσιο του EHF Cup, και οι Πειραιώτες φρόντισαν να υποδεχθούν την γερμανική ομάδα και στο Διαδίκτυο.
Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι της διαχείρισης της σελίδας των Ερυθρολεύκων, στο Facebook, έγραψαν στον αντίστοιχο λογαριασμό της Μέλσουνγκεν, όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία: «Καλώς ορίσατε στην Ελλάδα! Βλέποντας προς το αυριανό (σ.σ. σημερινό) παιχνίδι!». 


Η Μέλσουνγκεν προανήγγειλε την αναμέτρηση με αντίπαλο την ελληνική ομάδα, δηλώνοντας... αποφασισμένη και γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Όλοι μαζί για την Μέλσουνγκεν. Σήμερα παλεύουμε. Εκ των προτέρων 100 ευχαριστώ για την στήριξη (σ.σ. προς τους οπαδούς της, που ταξίδεψαν στην χώρα μας, αν και αυτοί είναι γύρω στους 150, όπως αναφέρεται και παραπάνω στη σχετική δημοσίευση της ομάδας).


Ένας από τους φιλάθλους των Γερμανών, ο Μπέρντ Φράνκε, σημείωσε: «Άνδρες μου, σήμερα το βράδυ πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό και να δείξετε στους Έλληνες ποιός είναι ο καλύτερος. Αποφύγετε τεχνικά λάθη, να είστε συγκεντρωμένοι (...)».


Με φωτογραφία του Κώστα Τσιλιμπάρη, από την άλλη, προανήγγειλε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι. Οι Ερυθρόλευκοι ενημερώνουν τον κόσμο για τον αγώνα και δίνουν ραντεβού μαζί του στο γήπεδο.

No comments