Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών: Τρομερή Τσάκαλου παρά την ήττα της Ποντράφκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών: Τρομερή Τσάκαλου παρά την ήττα της Ποντράφκα


Η Ποντράφκα Βετζέτα μπορεί να είναι με το ενάμιση πόδι εκτός συνέχειας του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών,  ωστόσο η Λαμπρίνα Τσάκαλου ήταν εκπληκτική στην χθεσινή (8/11) ήττα με 32-25 (15-15 ημίχρονο) κόντρα στην Μετς, για την πέμπτη αγωνιστική της διοργάνωσης. Η Ελληνίδα παίκτρια ήταν η πρώτη σκόρερ του αγώνα με οκτώ τέρματα (8/12 προσπάθειες) αλλά αυτό δεν αρκούσε για να επιβληθεί της -αντικειμενικά καλύτερης- Μετς.
Η Ποντράφκα ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων με την Τσάκαλου να είναι ασταμάτητη. Η γαλλική ομάδα ωστόσο κατάφερε και ισορρόπησε πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (15-15). Στο δεύτερο μέρος η Μετς, με την σεμιναριακού επιπέδου άμυνά της και δείχνοντας πλουραλισμό στην επίθεση, κατάφερε τελικά να επικρατήσει.

Η Λαμπρίνα Τσάκαλου δήλωσε αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού:
"Στο 40ο λεπτό περίπου χάσαμε κάποια εύκολα σουτ και η διαφορά άρχισε να μεγαλώνει. Πάντα έχουμε κακά διαστήματα στα παιχνίδια μας και αυτός είναι ο κύριος λόγος των ηττών μας".

Να σημειωθέι ότι εάν στη σημερινή (9/11) αναμέτρηση, η Κρίστιανσταντ επικρατήσει της Φερεντσβάρος, ο σύλλογος της Ελληνίδας παίκτριας, θα αποκλειστεί από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

No comments