Νίκη στο όριο για την Παρί - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη στο όριο για την Παρί


Η Παρί Σαν Ζερμέν έφυγε αλώβητη από τη Γερμανία, χάρη στον Βινσέντ Τζεράρντ ο οποίος στην τελέυταία φάση της αναμέτρησης, σταμάτησε τον Μάγκνους Ροντ και έδωσε τους δύο βαθμούς στην ομάδα του. Οι Γάλλοι επικράτησαν της Φλένσμπουργκ με 30-29 (14-13 ημίχρονο) και εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου τους , έχοντας 12 βαθμούς σε επτά αγωνιστικές.

Στην χθεσινή (6/11) αναμέτρηση, η Παρί πήρε από νωρίς το προβάδισμα, ενώ έφτασε να προηγείται με τέσσερα γκολ χάρη στην ευστοχία του Καράμπατις. Οι γηπεδούχοι ωστόσο κατάφεραν να ισοφαρήσουν πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου σε 11-11.

Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση ο Μίκελ Χάνσεν, δίνοντας εκ νέου στην ομάδα του ... αέρα τεσσάρων τερμάτων, όμως η Φλένσμουργκ βρήκε τον τρόπο για να φέρει και πάλι το παιχνίδι στα ίσια.
Η αναμέτρηση κρίθηκε στην τελευταία φάση, με το τερματοφύλακα των Παριζιάνων, Βινσέντ Τζεράρντ, να αποκρούει το σουτ του Μάγκνους Ροντ (6 γκολ).
Για τους νικητές Καράμπατιτς και Χάνσεν είχαν από πέντε γκολ.

Στο άλλο παιχνίδι της χθεσινής (6/11) βραδιάς, η Διναμό Βουκουρεστίου επικράτησε της Σαφχάουζεν με 27-26 (15-14 ημίχρονο).

No comments