Η συνέντευξη τύπου του Βογκόσκα- ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η συνέντευξη τύπου του Βογκόσκα- ΑΕΚ


Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας και ο αθλητής της ,Μπάμπης Δομπρής, παραχώρησαν δηλώσεις αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και την επικράτηση  επί της Βογκόσκα. Τα όσα δήλωσαν:

Δημητρούλιας: "Θα έλεγα ότι κάναμε ένα αγχωμένο πρώτο πεντάλεπτο. Πάνω κάτω ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι στα μέτρα μας, αλλά όταν παίζεις ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι δύσκολο. Βγάλαμε μια νευρικότητα στην αρχή και δεν είχαμε το ρυθμό που συνηθίζουμε να έχουμε. Στην συνέχεια βρήκαμε τον ρυθμό μας χωρίς να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο και πήραμε μια σημαντική διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο δοκιμάσαμε αρκετά σχήματα και βάλαμε έναν έφηβο τερματοφύλακα να παίξει αρκετά λεπτά (σ.σ. Ασλής) , στοιχείο για το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θέλουμε επίσης να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και στον άλλο έφηβο που έχουμε δηλώσει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, τον Κοτσιώνη. Από αυτά τα παιχνίδια, έχουμε επιμέρους πράγματα να κερδίσουμε, όπως αυτό. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση των παιδιών, αλλά δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος από τη διάθεση των τερματοφυλάκων. Είναι κάτι που το περιμέναμε από τη στιγμή που ο πιο φορμαρισμένος τερματοφύλακάς μας, ο Ιγκόρ Άρσιτς είναι εκτός."

Δομπρής: "Όπως είπε και ο προπονητής, μπήκαμε λίγο νωθρά στο παιχνίδι και μας πήρε λίγο διάστημα για να προσαρμοστούμε στα χαρακτηριστικά του αντιπάλου. Το πρωτάθλημα της Βοσνίας έχει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά. Από εκεί και πέρα ποντάραμε στην αθλητικότητα της ομάδας, ένα κομμάτι στο οποίο δεν μπορούν να μας συναγωνιστούν. Έτσι καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά ασφαλείας."

Για τα περιθώρια βελτίωσης

Δημητρούλιας: "Το εύρος της βελτίωσης είναι τόσο μεγάλο που δίνει ενθουσιασμό σε προπονητές, αθλητές και διοίκηση. Είμαστε μια ομάδα αμιγώς νεανική που προχωράμε βήμα- βήμα. Δεν υπάρχει ταβάνι, μας αρέσει να ερχόμαστε στο γήπεδο και τα πάμε πολύ καλά στην προπόνηση. Μου αρέσει που δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα. Φυσικά είμαστε ένας σύλλογος που θα πρέπει να πάρει αποτελέσματα, να διεκδικήσει τίτλους και αυτό δημιουργεί σε όλους μας ένα υγιές άγχος".

Για την πιθανότητα αποπροσανατολισμού μετά από τέτοιες επιβλητικές εμφανίσεις

Δομπρής: "Δεν θα έλεγα ότι φοβόμαστε μη χάσουμε τον στόχο μας. Όλοι οι συμπαίκτες μου είναι 
προσανατολισμένοι στον στόχο μας.  Είναι μια κατάσταση η οποία βγάζει υγεία προς τα έξω.  Κάθε φορά που βγαίνουμε στο γήπεδο δίνουμε το εκατό τοις εκατό παίζοντας το γήπεδο."

Για τον κόσμο της ΑΕΚ

Δημητρούλιας:  "Θα ήθελα τέλος να κάνω μια ιδιαίτερη μνεία στην παρουσία του κόσμου. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι δίνουν βροντερό παρών αλλά δίνουν και μεγάλη ενέργεια στην ομάδα. Είναι κάτι συναρπαστικό. Πραγματικά νιώθουμε πολύ ωραία να αγωνιζόμαστε στο γήπεδό μας. Μας γεμίζει με ενέργεια και να είναι σίγουροι ότι θα παίζουμε για αυτούς και θέλουμε να φεύγουν από τα παιχνίδια ευχαριστημένοι. Αλλά επίσης σκεφτείτε τι σημαίνει για τους αντιπάλους να πρέπει να αγωνιστούν κόντρα σε αυτούς τους φιλάθλους."


Δομπρής: "Μια τέτοια κερκίδα είναι ένα τεράστιο κίνητρο και δίνει μια επιπλέον ώθηση στον κάθε αθλητή. Είναι ένα συναίσθημα που μου έλεγαν ότι θα το νιώσω στην ΑΕΚ, αλλά αν δεν μπεις στο γήπεδο δεν μπορείς να το καταλάβεις."


No comments