΄΄Και τα σίδερα λυγίζουν...΄΄. Εσβησε ο Λευτέρης Σαρηγιαννίδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

΄΄Και τα σίδερα λυγίζουν...΄΄. Εσβησε ο Λευτέρης Σαρηγιαννίδης


 Βιάσθηκε να φύγει ο Λευτέρης Σαρηγιαννίδης...Στα 59 του μας άφησε και όπως σημειώνει η κόρη του Τατιάνα ΄΄κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες ακόμα και τα σίδερα λυγίζουν΄΄.
Γενναίος και λεβέντης ο εκλιπών, πατέρας του αρχηγού της ΧΑΝΘ Νικόλα Σαρηγιαννίδη, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, όμως, δεν έχασε το κουράγιο και την αξιοπρέπεια του.
Αγωνίσθηκε σε ΒΑΟ, ΧΑΝΘ ( μαζί της έπαιξε στην Α΄ Εθνική την σεζόν 1986-87 ) και Αρη ενώ ήταν έφορος της αγαπημένης του ΧΑΝΘ για 17 χρόνια.
Ηταν μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ ( 2012-2014 ) και συμμετείχε ενεργά στην Επιτροπή Εθνικών ομάδων.
Η κηδεία του θα γίνει στις 10.45 το πρωϊ της Δευτέρας, στα κοιμητήρια της Θέρμης και παράκληση της οικογένειας του είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στο Χαμόγελο του Παιδιού.
Σε  ανακοίνωση της  ΟΧΕ αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, το Δ.Σ. της ΟΧΕ, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης και το προσωπικό της Ομοσπονδίας εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθιά τους συλλυπητήρια.
Ειδικότερα ο πρώην Πρόεδρος της ΟΧΕ και Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης δήλωσε: «Ο Λευτέρης εκτός από πολύ καλός φίλος, ήταν έντιμος άνθρωπος και ακούραστος εργάτης του αθλήματος. Η απώλεια του είναι πολύ μεγάλη».

Το greekhandball.com  εκφράζει τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λευτέρη Σαρηγιαννίδη. 




No comments