Η συνέντευξη Τύπου του ΑΕΚ-Δούκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η συνέντευξη Τύπου του ΑΕΚ-Δούκας



Ακολουθούν όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές, στη συνέντευξη Τύπου:

Δημήτρης Δημητρούλιας (ΑΕΚ): «Βρέθηκα ξανά αντιμέτωπος με τον Κώστα (σ.σ. Μπούνα), με τον οποίο έχουμε υπάρξει συνεργάτες. Είναι ένα από τα καλύτερα μυαλά του ελληνικού χάντμπολ. Θα ήθελα να τον συγχαρώ για όλη του την προπονητική καριέρα, έως σήμερα. Αφήνει το στίγμα του στην ομάδα, έχει προσωπικότητα και δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματά του με τον Δούκα, σε όλους τους τομείς.
Σχετικά με το παιχνίδι, θέλαμε να σεβαστούμε τον αντίπαλο, προσπαθήσαμε να εστιάσουμε στον τρόπο που παίζει. Είχε σημαντικές απουσίες, παικτών-κλειδιά για τη λειτουργία του. Μάς έδωσε το δικαίωμα να κάνουμε ροτέισον και τα 60 λεπτά. Όλοι οι παίκτες μας διαθέτουν ποιότητα, είμαστε επαγγελματική ομάδα και το σκορ θεωρώ πως είναι φυσιολογικό. Πιάσαμε υψηλό ρυθμό ενόψει των σημαντικών αγώνων, μεταξύ των οποίων και των ευρωπαϊκών.
Θα ήθελα να κάνω, επίσης, ιδιαίτερη μνεία στον κόσμο της ΑΕΚ, που δίνει ενέργεια στους αθλητές μας και εκείνοι ανταποδίδουν. Πάντα σκεφτόμαστε το κοινό μας, θέλουμε να κερδίσουμε τις καρδιές όλων των φιλάθλων και φυσικά των δικών μας».
Κατέληξε λέγοντας, αναφορικά με τον Άρσιτς: «Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Άρσιτς για φέτος, καθώς θα χειρουργηθεί στο Βέλγιο. Τον αποχαιρετήσαμε στα αποδυτήρια. Είναι κομμάτι της ομάδας, τον αγαπήσαμε. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και τον Ιανουάριο θα επιστρέψει».



Παναγιώτης Νικολαΐδης (ΑΕΚ): «Πολλά συγχαρητήρια στον Δούκα. Εύχομαι, επιπλέον, περαστικά στον Μελετάκο. Διαβάσαμε τον αντίπαλο και βγάλαμε, στο γήπεδο, πολλά από όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είμαστε χαρούμενοι για τους δύο βαθμούς, καθώς επίσης και για το γεγονός ότι πετύχαμε το επτά στα επτά. Θα πρέπει να πούμε ευχαριστώ στον κόσμο μας, που είναι ο 8ος παίκτης μας και μάς δίνει κίνητρο, ώστε να αγωνιζόμαστε ακόμα καλύτερα».



Κώστας Μπούνας (Δούκας): «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Όλη η πορεία της, από την αρχή της σεζόν, δείχνει ότι αντιμετωπίζει σοβαρά όλα τα ματς. Είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και φαίνεται πως μετριέται με τον εαυτό της, όχι με τον αντίπαλο. Αυτό είναι πολύ θετικό. Η ΑΕΚ είναι επαγγελματική ομάδα, δουλεύει σε επαγγελματικά πλαίσια. Εμείς, αντίθετα, είμαστε καθαρά ερασιτεχνικό σωματείο, έχουμε 1-2 έμπειρους αθλητές, αλλά οι περισσότεροι είναι νεαροί. Θεωρώ ότι ήταν ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα. Υπολόγιζα ίσως σε λίγο μικρότερη διαφορά, ωστόσο αυτό δεν παίζει σημαντικό ρόλο».
Πρόσθεσε ακόμη: «Βλέπω παίκτες που εξελίσσονται. Αυτός ήταν ο βασικός στόχος μας από την αρχή. Επιδιώκουμε την ατομική τους εξέλιξη. Για παράδειγμα, ο  Καρακεχαγιάς και ο Γερουλάνος –μιλώντας για το αποψινό (15/11) παιχνίδι- απέδειξαν πως η δουλειά αποδίδει καρπούς και τα ίδια τα παιδιά βοηθιούνται από την ομάδα. Σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου μας, θα πρέπει να τον εκπροσωπούμε κάθε μέρα επάξια. Η συνέχεια έχει ματς, τα οποία θα πρέπει να «χτυπήσουμε», αρχής γενομένης από εκείνο κόντρα στον Διομήδη».



Ανδρέας Γερουλάνος (Δούκας): «Η ΑΕΚ είναι το φαβορί του Πρωταθλήματος. Προετοιμαστήκαμε καλά γι’ αυτό το ματς, όμως δεν αποδώσαμε την τακτική, που είχαμε σχεδιάσει. Παρ’ όλα αυτά, δώσαμε το 100% των δυνάμεών μας. Συνεχίζουμε. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους, στο οποίο στοχεύουμε στη νίκη».


No comments