Μεγάλωσε την διαφορά στους σκόρερς ο Κουκμίσης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεγάλωσε την διαφορά στους σκόρερς ο ΚουκμίσηςΓια τον 20χρονο Νικόλα Κουκμίση της Πυλαίας, που σκόραρε 11 φορές απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας, διευρύνθηκε το προβάδισμα στον πίνακα των σκόρερς στο πρωτάθλημα της Handball Premier, μετά από τα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν για την 5η αγωνιστική.
Υπάρχουν ανακατατάξεις, καθώς, στην πρώτη 12άδα, έχουν πλέον θέση τόσο ο Αντάμοβιτς τη; Δράμας όσο και ο Μισαηλίδης του Αερωπού, χάρη στα 11 και 8 γκολ, που σημείωσαν αντίστοιχα, μάλιστα απέναντι σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.
Χαρακτηριστικό είναι ότι στην 12άδα που έχει προς το παρόν το προβάδισμα, εκπροσωπούνται οι 10 από τις 12 ομάδες της κατηγορίας ενώ απουσιάζουν μόνο ο Αρης Νικαίας και o Δούκας, καθώς Ασβεστάς και Κρητικός προέρχονται από σπουδαίες εμφανίσεις, αλλά, είχαν ΄΄ σιγήσει΄΄ σε προηγούμενα ματς και έτσι έμειναν πίσω στον πίνακα των σκόρερς.
Οι πρώτοι σκόρερς, όπως σας τους παρουσιάζει το greekhandball.com που επιμένει να έχει ως προτεραιότητα την ανάδειξη των πρωταγωνιστών και πρωταγωνιστριών του παιχνιδιού, όσων είναι μέσα από τις γραμμές, μαζί φυσικά με τους προπονητές τους.


Koυκμίσης ( Πυλαία )                   40      γκολ
Φλορίδο      ( ΑΕΚ )                      32      γκολ
Χερουβείμ  ( Φαίακας )                 32      γκολ 
Χαντέλης ( Διομήδης )                  29       γκολ
Αντάμοβιτς ( Δράμα )                    29      γκολ
Καραγκιοζόπουλος ( Φίλιππος )    28      γκολ
Λιόλιος  ( Ιωνικός Ν.Φ. )                28      γκολ
Παλάσκας ( ΠΑΟΚ )                      28      γκολ
Καλόμοιρος ( Πυλαία )                   27     γκολ
Γκολούμποβιτς ( Διομήδης )          27      γκολ
Μισαηλίδης   ( Αερωπός )             26       γκολ
Τζηράς         ( Ολυμπιακός )          24       γκολNo comments