΄΄ Αγγιγμα Ελλάδας στο Μελσούνγκεν από τον Ολυμπιακό΄΄ γράφουν οι Γερμανοί - greekhandball.com

Τελευταία νέα

΄΄ Αγγιγμα Ελλάδας στο Μελσούνγκεν από τον Ολυμπιακό΄΄ γράφουν οι Γερμανοί



O Ολυμπιακός ( φωτο από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης-πηγή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ολυμπιακού ) είναι από το μεσημέρι στη Γερμανία για το Σαββατιάτικο ματς με την Μελσούνγκεν, ωστόσο, οι Γερμανοί προετοιμάζονται για την αναμέτρηση τους με τους ΄΄ερυθρόλευκους΄΄ όχι ως το φαβορί για την πρόκριση, αλλά, με εγκωμιαστικές αναφορές τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στο ελληνικό χαντμπολ συνολικά.
Στον επίσημο ιστότοπο της η Μελσούνγκεν αναφέρεται σε ΄΄ άγγιγμα Ελλάδας΄΄ ενώ κάνει ξεχωριστή αναφορά στον Γρηγόρη Σανίκη, που αγωνίσθηκε 8 έτη ( 2005-2013 ) στη γερμανική ομάδα.
Σε δηλώσεις του, ο Σανίκης επεσήμανε : «Γνωρίζουμε ποιον έχουμε αντίπαλο και τη δυναμική της ομάδας, που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του πιο δυνατού πρωταθλήματος της Ευρώπης. Παρ’ όλα αυτά δεν έχουμε έρθει εδώ για τουρισμό, θα κάνουμε ότι μπορούμε. Περιμένουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και όλα θα κριθούν στο γήπεδο και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε τον επαναληπτικό στο Ρέντη, για να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας με την Γερμανική ομάδα».
Οι γηπεδούχοι δεν κρύβουν ότι αυτή την φορά θέλουν να πάνε πιο μακριά σε σχέση με την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, όπου ήδη έχουν αγωνισθεί 2 φορές, αλλά, παράλληλα τιμούν τον αντίπαλο τους.
Παραδέχονται, μάλιστα, ότι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και σημειώνουν ότι ΄΄ αν παίξουν τόσο άσχημα αμυντικά όσο με την Λειψία, αποκλείεται να πάρουν το προβάδισμα ασφαλείας που θέλουν για την ρεβάνς στην Ελλάδα ΄΄.



΄΄ Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρο ότι δεν είναι μία ομάδα ελαφρών βαρών και δεν είναι δυνατό να υποτιμηθεί ΄΄ προσθέτουν οι Γερμανοί και αναφέρονται ξεχωριστά και στον Σάββα Καρυπίδη, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Μπουντεσλίγκα, με την Μελσούνγκεν το 2009.

No comments