Δηλώσεις από τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δηλώσεις από τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης



Οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης θα παραμείνουν στην Α2 Ανδρών τόνισαν στις δηλώσεις τους, μετά από τη νίκη (34-27) κόντρα στον ΓΑΣ Κιλκίς, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Δημήτρης Χαραλαμπάκης και ο προπονητής, Ηλίας Παπαχρήστου. Ο πρώτος, μάλιστα, ζήτησε την συνδρομή της Δημαρχίας, ώστε οι Κύκλωπες να συνεχίσουν να ανταπεξέρχονται στα έξοδα. Παράλληλα, ο παίκτης των Κυκλώπων, Νίκος Μπουλταδάκης, σχολίασε πως όσα είχε προετοιμάσει η ομάδα για το συγκεκριμένο ματς, τής βγήκαν στο γήπεδο.

Δημήτρης Χαραλαμπάκης (διοικητικός ηγέτης των Κυκλώπων): «Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Περιμέναμε πως θα επικρατούσαμε, γιατί βλέπουμε την προσπάθεια όλων και την ποιότητα του ρόστερ. Για όσους μας χλεύασαν, θα τούς πω ότι θα πρέπει να σέβονται τους Κύκλωπες. Από την Αλεξανδρούπολη θα περάσει μία ίσως και καμία ομάδα. Στην Α2 θα μείνουμε. Ωστόσο, θέλουμε δίπλα μας τόσο τον κόσμο, όσο και τον Δήμαρχο, γιατί αυτός ο συλλογος, που κρατάμε με νύχια και με δόντια, έχει τεράστια έξοδα. Η Δημαρχία θα πρέπει να σταθεί αρωγός προς όλους τους συλλόγους, να βοηθήσει οικονομικά, διότι η τοπική κοινωνία μπορεί να προσφέρει έως έναν βαθμό». Υπογράμμισε, ακόμη: «Δεν είμαστε εδώ, για να προβάλλουμε τον εαυτό μας, αλλά την πόλη. Διαφημίζουμε την Αλεξανδρούπολη παντού».
Κατέληξε λέγοντας: «Ενόψει του τουρνουά Κυκλωπάκι, νοικιάσαμε 120 δωμάτια στην πόλη. Θα έρθουν 350 άτομα συν τους γονείς, που θα αφήσουν χρήματα στην πόλη. Αυτό ονομάζεται αθλητικός τουρισμός. Βγάζουμε συνέχεια παίκτες, έχουμε, επίσης, πολλά παιδιά που μπαίνουν σιγά σιγά στο πνεύμα και μέσα στα επόμενα χρόνια θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα».

Ηλίας Παπαχρήστου (προπονητής): «Παίξαμε πάρα πολύ καλά, πετύχαμε πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σ' έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Είχαμε ψυχή και αποφασιστικότητα. Γνωρίζαμε ότι θα πιεστούμε από τον ΓΑΣ Κιλκίς, είναι έμπειρη ομάδα. Η ομάδα πρέπει να σωθεί. Ευχαριστούμε τον κόσμο, που στάθηκε στο πλάι μας».
Όσον αφορά στην αποχώρηση της Αναγέννησης Άρτας από το Πρωτάθλημα, τόνισε: «Ηττηθήκαμε μέσα στην Άρτα (σ.σ. 3η αγωνιστική) και αυτό μας στεναχωρεί, γιατί οι υπόλοιπες ομάδες θα πάρουν ακούραστα τους βαθμούς. Θα καλύψουμε, όμως, την απώλεια με νίκη σε άλλο ματς. Θεωρώ ότι η σωτηρία θα έρθει πιο εύκολα απ' ο, τι πιστεύαμε».

Νίκος Μπουλταδάκης (παίκτης): «Πήραμε το προβάδισμα από την αρχή, κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια. Όσα δουλέψαμε στις προπονήσεις, μάς βγήκαν στο ματς. Δεν διστάσαμε και πήραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορεί να είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, όμως τα καταφέραμε. Προσωπικά, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι».

No comments