Με μια... φωνή Βακάλης, Ζυγούρα, Χατζηπαρασίδου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με μια... φωνή Βακάλης, Ζυγούρα, ΧατζηπαρασίδουΣεβασμό προς την ομάδα της Προσοτσάνης επέδειξαν ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Βακάλης και οι παίκτριες του Δικεφάλου του Βορρά, Αγνή Ζυγούρα, Μαρία Χατζηπαρασίδου, παρά την εμφατική νίκη με 50-19, εκτός έδρας. Οι τρεις τους συμφώνησαν πως η ομάδα έχει ρυθμό και διάθεση.

Γιώργος Βακάλης: «Καταρχάς, οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της Προτσάνης. Είμαι πολύ χαρούμενος, που η ομάδα αυτή απαρτίζεται από παιδιά της Δράμας. Για το παιχνίδι, ξέραμε ότι υπάρχει μία διαφορά μεταξύ των ομάδων, αλλά για εμάς ήταν σημαντικό να κρατήσουμε τον δικό μας ρυθμό και αυτά που θέτουμε ως ζητούμενα στο παιχνίδι. Η διάθεση των παικτριών μας ήταν σε καλό επίπεδο, βγάλαμε όσα θέλουμε να δούμε».

Αγνή Ζυγούρα: «Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Προσοτσάνης. Τα κορίτσια παρά το νεαρό της ηλικίας τους δείχνουν ότι είναι καλά δουλεμένες στο γήπεδο. Όσον αφορά στην ομάδα μας, έχουμε ως στόχο να τρέχουμε στο γήπεδο και να μειώσουμε τα λάθη μας. Σήμερα (10/11) κάναμε ένα βήμα παραπάνω και συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό».

Μαρία Χατζηπαρασίδου: «Να συγχαρώ με την σειρά μου την ομάδα της Προσοτσάνης, για την στάση της μέσα στο γήπεδο. Η δική μας ομάδα κρατάει τον ρυθμό και το πάθος που βγάζουμε, όπως επίσης τους δύο βαθμούς της νίκης. Δεν κοιτάμε τίποτα άλλο, παρά μόνο τους τελικούς, οι οποίοι είναι ο στόχος μας».


No comments