Την εξαίρεση των διαιτητών του ματς με τον Ολυμπιακό, ζητά ο ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Την εξαίρεση των διαιτητών του ματς με τον Ολυμπιακό, ζητά ο ΠΑΟΚ



Με ανακοίνωση του ο ΠΑΟΚ, ζητά την εξαίρεση των διαιτητών Μπέτμαν-Τζαφερόπουλου από την συνέχεια των αγώνων της ομάδας του : 

'' Ο ΠΑΟΚ, έχοντας την υποχρέωση να προστατέψει τον κόπο και τον αγώνα των αθλητών, την επένδυση που έκανε στο τμήμα χάντμπολ ανδρών, το ίδιο άθλημα του χάντμπολ αλλά και την ψυχική υγεία όσον αγαπούν και ασχολούνται με το άθλημα, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση, να ζητήσει την εξαίρεση των διαιτητών του αγώνα, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή, από τους επόμενους εντός και εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας ''.

Επιπλέον, ο έφορος του ΠΑΟΚ Γρηγόρης Πετρίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr:

«Ήταν η χειρότερη διαιτησία που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, σφύριζε 70-30 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας. Ο Ολυμπιακός έπαιζε με δύο παίκτες παραπάνω από εμάς. Ο νοών νοείτο...».

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ  Αλέξη Παπαβασίλη και του αθλητή της ομάδας Άκη Κυπραίου, όπως αναρτήθηκαν στο acpaok.gr  : 

ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΗΣ ( προπονητής ΠΑΟΚ ) : «Αρχικά, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για το χαμό ενός ανθρώπου, συναδέλφου. Η απώλειά του είναι ξεχωριστή, μιας και ήταν επαγγελματίας του χώρου, που έζησε τη ζωή του με ήθος και αξιοπρέπεια. Θέλω να πω περαστικά στους αθλητές μας, που τραυματίστηκαν στη σημερινή αναμέτρηση, το μυαλό και η σκέψη μας είναι σε αυτούς. Οι παίκτες μας εμφανίστηκαν δυνατοί, ανταγωνιστικοί, με πάθος στον αγώνα. Όσον αφορά τη διαιτησία, θα κάνω ένα γενικό σχόλιο, πως το επίπεδό της πρέπει να είναι πάντα αντάξιο των συνθηκών του κάθε αγώνα».
ΑΚΗΣ ΚΥΠΡΑΙΟΣ : «Κατ’ αρχάς να πω περαστικά στα παιδιά που χτύπησαν, τόσο στο Θοδωρή Πετρίδη όσο και στο Στάθη Κεσίδη, των οποίων οι τραυματισμοί εκτιμήθηκαν ως σοβαροί και θα περιμένουμε τα αποτελέσματα τις επόμενες ημέρες. Αυτό είναι το πιο λυπηρό για εμάς. Το παιχνίδι δεν κύλησε, όπως θέλαμε, δεχθήκαμε πολλά γκολ στην άμυνα, προσπαθήσαμε να κρατηθούμε κοντά, αλλά δυστυχώς και οι απουσίες των παιδιών που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, και η κόκκινη κάρτα μας στοίχισαν. Για  τη διαιτησία της αναμέτρησης δε θα ήθελα να αναφέρω κάτι...».  

No comments