Η εκπληκτική ταινία μικρού μήκους για την κορυφαία, Κριστίνα Νάγκου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η εκπληκτική ταινία μικρού μήκους για την κορυφαία, Κριστίνα Νάγκου



Μετά από απουσία 11 μηνών, εξαιτίας ρήξης χιαστών, η κορυφαία, παγκοσμίως, αθλήτρια του χάντμπολ, Κριστίνα Νάγκου, επέστρεψε την Κυριακή (03/11) στους αγωνιστικούς χώρους, στη νίκη (28-19) της CSM Βουκουρεστίου, κόντρα στην Πέρλα Λουμπλίν, για την φάση των ομίλων του γυναικείου EHF Τσάμπιονς Λιγκ.
H 31 ετών παίκτρια, που έχει περάσει ακόμα δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς (σ.σ. λόγω τραυματισμών έχει απουσιάσει από την δράση, συνολικά, σχεδόν 3 χρόνια), φιλοξενήθηκε στο ehfcl.com και μίλησε με αφορμή το γεγονός ότι επανήλθε από τον τραυματισμό της.



«Ελπίζω να είναι εντάξει το γόνατό μου και να παίζω συνέχεια», ανέφερε και πρόσθεσε: «Όσο ήμουν στα αποδυτήρια, πριν από το ματς, οι σκέψεις μου και τα συναισθήματά μου... έτρεχαν, αλλά όταν μπήκα στον αγωνιστικό χώρο τα ξέχασα όλα και έπαιξα όσο καλύτερα μπορούσα».
Η Νάγκου υπογράμμισε, επιπλέον: «Κάποιες φορές, ο τραυματισμός για εμένα ήταν ένα μαρτύριο, κυρίως τους τελευταίους μήνες. Δεν μπορώ να πω ότι είναι εφικτό να δώσω τώρα το 100% μου, χρειάζομαι χρόνο. Όμως, τα πράγματα ξεκίνησαν καλά και θέλω να απολαύσω τις στιγμές».
Η Ρουμάνα αθλήτρια δήλωσε, επίσης: «Το μεγαλύτερο μάθημα, που πήρα, είναι ότι πρέπει να βάζω τον εαυτό μου πάνω απ' όλα, να προσέχω ακόμα περισσότερο μετά από τους αγώνες και αυτό πρόκειται να κάνω».



Κατέληξε λέγοντας: «Η επιθυμία μου να παίξω ξανά στην Εθνική ομάδα δεν είναι μυστικό, αλλά τώρα θέτω ως προτεραιότητα την υγεία μου. Αν πάω στην Ιαπωνία (σ.σ. για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που ξεκινάει τον Δεκέμβριο), τότε θα πρέπει να έχω ένα ξεκάθαρο πρόγραμμα δράσης και τα αγωνιστικά μου λεπτά να ρυθμιστούν με προσοχή. Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο αποθεραπείας, όπως προανέφερα, κυρίως μέσα στους επόμενους μήνες. Ελπίζω να παίξω, όχι όσο πριν, αφού άλλωστε δεν μπορώ αυτή την περίοδο, αλλά τουλάχιστον θέλω να είμαι κοντά στα κορίτσια και να τα βοηθάω με όποιον τρόπο μπορώ».


Πατώντας εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την καταπληκτική 20λεπτη ταινία για την Κριστίνα Νάγκου (επιλέγοντας την ένδειξη CC στην κάτω δεξιά γωνία του βίντεο, μπορείτε να το δείτε με αγγλικούς υπότιτλους). 
Η Ρουμάνα σούπερσταρ δήλωσε για την ταινία: «Έκλαψα, όταν την είδα για πρώτη φορά. Το τέλος της με κάνει να καταλαβαίνω, γιατί βρίσκομαι εδώ και γιατί έχω την δύναμη να επιστρέφω κάθε φορά πιο δυνατή».  

No comments