Οι δηλώσεις της Προσοτσάνης (Κιάκος, Σεβδίλη, Παύλου) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι δηλώσεις της Προσοτσάνης (Κιάκος, Σεβδίλη, Παύλου)




Τα εύσημα στον ΠΑΟΚ έδωσαν ο προπονητής της Προσοτσάνης, Γιώργος Κιάκος, καθώς και οι παίκτριες της ομάδας, Μαρία Σεβδίλη, Μαρία Παύλου. Οι τρεις τους παραδέχθηκαν την ανωτερότητα του Δικεφάλου του Βορρά και ανέφεραν πως η Προσοτσάνη μπορεί να εμφανιστεί καλύτερη στη συνέχεια.

Γιώργος Κιάκος (προπονητής): «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την πολύ καλή του απόδοση. Για εμάς ήταν μια πολύ καλή εμπειρία. Ο ΠΑΟΚ έχει το στυλ του παιχνιδιού, που θέλουμε και εμείς να αφομοιώσουμε. Γρήγορο, αποφασιστικό χάντμπολ, εκμεταλλεύεται 100% όλους τους χώρους και είναι επιθετικός. Ελπίζω ότι στη συνέχεια θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι».



Σεβδίλη Μαρία (παίκτρια): « Ήταν ένα καλό ματς για εμάς. Δεν περιμέναμε, άλλωστε, να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, παλέψαμε και πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προσπαθούμε μέσα από τα ματς, που δίνουμε, να διορθώνουμε τα λάθη μας και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο».

Παύλου Μαρία (παίκτρια): «Προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα απέναντι σε μια ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ, που έχει παίκτριες τεράστιου βεληνεκούς, για παράδειγμα την Φερφόλια, η οποία έχει αγωνιστεί σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά το 15ο λεπτό κοιτάξαμε τον ΠΑΟΚ στα μάτια και δείξαμε τι δυνατότητες έχουμε. Πλέον, μετά από την δύσκολη αρχή, πάμε να χτυπήσουμε τα επόμενα ματς. Η βαθμολογική συγκομιδή μας, μέχρι τώρα, δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα μας».




No comments